Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Σάββατο, Απριλίου 04, 2009

Ο Μπάρακ Ομπάμα Συνάντησε Τη Μασέζ Σούλα

Έκτακτη Ενημέρωση: Ο Μπάρακ Ομπάμα Συνάντησε Τη Μασέζ Σούλα



Αγαπητοί αναγνώστες μας διακόπτουμε τη συνεχή ροή των δημοσιευμάτων του ιστολογίου μας για να σας ενημερώσουμε ότι ο Μπάρακ Ομπάμα συνάντησε πριν λίγο τη μασέζ Σούλα από τα γνωστά ινστιτούτα ομορφιάς "Τούλα & Σούλα".



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του
www.bloodyrose.com ο κ. Ομπάμα μετά από μία πολύ δύσκολη μέρα που είχε με ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα ευρω-ζήτουλων, συνάντησε τη γνωστή Ελληνίδα μασέζ Σούλα κι αφού του έκανε μασάζ στα πρησμένα πόδια του, μανικιούρ, πεντικιούρ και του έκοψε και τις ενοχλητικές τριχούλες στα ρουθούνια και τα αφτιά, η κ. Σούλα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την επέκταση του ινστιτούτου της "Τούλα & Σούλα", αλλά και να ζητήσει δύο αυτόγραφα, ένα για να το κορνιζάρει στην είσοδο του ινστιτούτου της και ένα για τη γάτα της Lizy.



Μείνετε στο έγκυρο κι έγκαιρο
www.bloodyrose.com , καθώς από λεπτό σε λεπτό περιμένουμε την κ. Σούλα να μας στείλει μέσω e-mail το αυτόγραφο που της έδωσε ο κ. Μπάρακ Ομπάμα.

Ετικέτες ,

1 Comments:

Blogger Vany said...

Θανατηφόρο όντως.Αναρωτιέμαι,ο Μπάρακ τι ζόρι τραβάει να μπει η Τουρκία στην ΕΕ?Τι του χουν τάξει; Άσχετο αλλά τον είδα να κάνει δηλώσεις περί αυτού και μου το θύμησες.Καλημέρες!!!

Δευτέρα, Απριλίου 06, 2009 8:23:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home