Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

"Ballads Written In Blood" Are Back...!!!

Λοιπόν! Τέρμα τα ψέματα! Τα κεφάλια μέσα!
Από αυτή την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010 και κάθε Παρασκευή βράδυ λίγο μετά τις 22:00 η εκπομπή "Μπαλάντες Γραμμένες Στο Αίμα" με τον Jimmy Bloody Rose και πάλι κοντά σας!

Ετικέτες , , ,

2 Comments:

Anonymous Αθανασία said...

Γειάσου βρέ Τζιμάκο...τι έγινε βρε παιδί?ε?..που χάνεσαι συνεχώς εσύ? κ...σήριαλ έγιναν πιά αυτές,οι μπαλάντες...κάποια στιγμή είχες πεί ότι δ ε θα ξανάμεταδοθούν ποτέ κ ότι το wild radio,θα κλείσει οριστικά?..κάτι τέτοιο θυμάμαι..λόγω κάποιων προβλημάτων?δε θυμάμαι κ τόσο,καλά τί έγραφες σε εκείνο το ποστάκι,πάει κ κάμποσος καιρός βλέπεις,από τότε...όμως χαίρομαι που τελικά θα συνεχίσεις να μεταδίδεις από το ράδιό σου τις μπαλάντες,κ που το όνειρό σου εξελίσεται καλά...κ σου έυχομαι να εξελιχθεί,κ άλλο κ να φτάσει εκεί που εσύ,θέλεις στο τέλος...φιλιά καλησπέρες...

Δευτέρα, Οκτωβρίου 04, 2010 12:36:00 π.μ.  
Blogger Jimmy Bloody Rose said...

Σ' ευχαριστώ πολύ Αθανασία μου!

Πάντως επειδή αισθάνομαι ότι ελαφρώς με αδικείς, να σου υπενθυμίσω ότι ο σταθμός ξεκίνησε το Δεκέμβρη του 2008 και λόγω διαφόρων προβλημάτων είχε κλείσει τον Φεβρουάριο του 2009 για ένα μήνα περίπου και μετά λειτούργησε ξανά στις αρχές Μαρτίου 2009 κι εξακολουθεί να λειτουργεί -παρόλα τα προβλήματα, την έλλειψη χρόνου και την οικονομική κρίση- έως και σήμερα.

Τρίτη, Οκτωβρίου 05, 2010 8:28:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home