Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.grΔευτέρα, Απριλίου 17, 2006

ΕΓΚΑΙΝΙΑ BLOODYROSE.GR

Φίλοι και φίλες bloody roses καλώς ήρθατε στο νέο μου χώρο! Μεγάλη Δευτέρα 17 Απριλίου 2006 και το bloodyrose.gr είναι πλέον πραγματικότητα! Δεν ξέρω που μπορεί να με οδηγήσει αυτή η νέα μου ενασχόληση – προσπάθεια, το μόνο που ξέρω είναι πως το μόνο που θέλω να κάνω πλέον στη ζωή μου είναι να προσπαθήσω να κάνω τα χαμένα μου όνειρα πραγματικότητα ή τουλάχιστον να τα πλησιάσω, όσα από αυτά δεν έχουν χαθεί τελείως. Την ανάγκη αυτή την νιώθω τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ίσως γιατί τώρα δεν με νοιάζει τίποτα πέραν από το να είμαι εγώ καλά και να κάνω ό,τι με κάνει να χαμογελώ.

Το διαδίκτυο πάντα με γοήτευε. Το να μπορεί οποιοσδήποτε να έχει το δικό του βήμα και μέσω αυτού να εκφράζεται ελεύθερα, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερα εξειδικευμένες γνώσεις και κυρίως χωρίς να απαιτούνται πολλά χρήματα ή μηχανήματα το θεωρούσα ως την υπέρτατη κατάκτηση και εξέλιξη της δημοκρατίας μας. Το δικό μου site το φανταζόμουν από τα πρώτα μου δειλά αλλά ενθουσιώδη σερφαρίσματα στο διαδίκτυο, εκεί γύρω στο 1998 και να που επιτέλους ένα από τα όνειρά μου γίνεται πραγματικότητα! Ή μάλλον καλύτερα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Γιατί αν δεν αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι να τα πραγματοποιήσουμε, τότε ποιος πρέπει να πραγματοποιήσει τα δικά μας όνειρά; Μήπως ο γείτονας; Δεν νομίζω!

Την υλοποίηση του bloodyrose.gr τη ξεκίνησα αρχές Μαρτίου, οπότε και άρχισε ένας μικρός Γολγοθάς! Ήθελα το site μου να έχει το όνομα που με φωνάζουν οι φίλοι μου, ή καλύτερα τους έκανα να με φωνάζουν έτσι από το 1994-1995, το knick name μου, το όνομα με το οποίο με «βάφτισα», το όνομά μου! Bloody rose! Έτσι λοιπόν το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να το κατοχυρώσω. Με τι κατάληξη όμως; Στην Ελλάδα οι πιο γνωστές και κοινές στη χρήση καταλήξεις είναι .gr και .com. Τις ήθελα και τις δύο για να είναι εύκολο σε κάποιον να με βρει και να είναι εύκολο να το θυμάται. Το πρώτο ήταν εύκολο, γιατί δεν είχε κατοχυρωθεί, το δεύτερο όμως ήταν λίγο δύσκολο, γιατί ήταν κατοχυρωμένο domain name, αλλά ευτυχώς προς πώληση. Εκεί είναι που αρχίζει ο μικρός Γολγοθάς που σας έγραφα προηγουμένως! Τρέξιμο σε τράπεζα για έκδοση δανείου, τρέξιμο για κάποια γραφειοκρατικής φύσεως προβλήματα με την τράπεζα, τα οποία λύθηκαν μεν, με καθυστέρησαν αρκετά δε! Ύστερα ήρθε η ώρα της αγοράς που εκεί ήταν η περίοδος «σου σπάω νεύρα μέχρι να με βρίσεις»!!! Και αυτό γιατί μετά την αγορά του bloodyrose.com, έπρεπε να περιμένω κάτι παραπάνω από δύο ολόκληρες εβδομάδες, αφού έδωσα τα χρήματα και να τους στείλω 3 e-mails πιέζοντας τους προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία μεταβίβασης του bloodyrose.com σε εμένα. Αυτές οι δύο εβδομάδες μου φάνηκαν αιώνες! Να τα ‘χεις σκάσει χοντρά σε site του εξωτερικού και να μην ξέρεις αν πιάστηκες Κώτσος ή όχι!!!!! ΧΑΧΑ! Τέλος καλό, όλα καλά! Έτσι λοιπόν τα domain name “bloodyrose.gr”, “bloodyroses.gr”, “jimmybloodyrose.gr” και “bloodyrose.com” (για το οποίο και όλη η φασαρία!) ανήκουν σε εμένα και οδηγούν στο χώρο όπου βρίσκεστε τώρα και με διαβάζετε.

Τι θα είναι όμως το bloodyrose.gr και τι θα περιέχει; Σίγουρα δεν θα έχει τίποτα σεξουαλικού χαρακτήρα ή εμπορικού χαρακτήρα. Αν ποτέ μπείτε και βρείτε μια γυμνή γκόμενα ή μία φόρμα συμπλήρωσης της πιστωτικής σας κάρτας, τότε ή χάκερς το έχουν καταλάβει ή εγώ το σταμάτησα και το μεταβίβασα σε άλλον ιδιοκτήτη!!! Το site είναι ερασιτεχνικό και έτσι θα μείνει! Σίγουρα δεν θα είναι ούτε ψυχαγωγικό, ούτε ενημερωτικό! Δεν αποκλείω στο μέλλον να πάρει οποιαδήποτε από τις δύο μορφές πάντως προς το παρόν το μόνο που μπορεί να είναι με τους υπάρχοντα διαθέσιμους πόρους είναι blog! Ή αν προτιμάτε ελληνιστί ημερολόγιο. Εδώ μέσα θα μπαίνω και θα γράφω για οτιδήποτε μου τη βαράει, με την καλή ή την κακή έννοια! Αλλά πάντα χωρίς καμία μορφή αυτολογοκρισίας!

Στην αρχή ακόμη και η μορφή του θα είναι απλή, αργότερα όμως όσο περνάει ο καιρός θα εμπλουτίζεται και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και πιο πολυσύχναστους χώρους του διαδικτύου. Μη νομίζετε ότι είμαι και κανένας σχετικός με το διαδίκτυο και τους υπολογιστές, δεν έχω σπουδάσει και προγραμματιστής ή σχεδιαστής ιστοσελίδων! Τη σχεδίαση ιστοσελίδων τώρα την ανακαλύπτω και τη μαθαίνω πειραματιζόμενος….!!!!! Και παρεμπιπτόντως μιας και το έφερε η κουβέντα θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους της OTEnet που με βοήθησαν και με έμαθαν πώς να το κάνω! Ειδικά τις πρώτες μέρες να παλεύω να ανεβάσω μια δική μου σελίδα “under construction” και να μην μπορώ! ΧΑΧΑ! Τρελό γέλιο!

Κλείνοντας την πρώτη μας συνάντηση θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι περιμένω και τα δικά σας κείμενα ή σχόλια να τα ανεβάσω στη σελίδα μου! Εύχομαι η ιστοσελίδα μου που ξεκίνησε σήμερα και έχει ίδια γενέθλια ημέρα με τον δημιουργό της να είναι ένα όμορφο ταξίδι που θα κρατήσει πολύ και θα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον! Και για μένα και για εσάς!

Jimmy Bloody Rose
Κορυδαλλός, 17.04.06

Ετικέτες ,