Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Τετάρτη, Δεκεμβρίου 26, 2007

Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν Με Τηλεμαϊντανούς


Προχτές, τη νύχτα της Παραμονής των Χριστουγέννων εκεί που έκανα zapping, έπεσα πάνω σε ένα εορταστικό πρόγραμμα του Μακεδονία TV. Ξέρετε, εκείνου του περιφερειακού καναλιού που τις 5 ώρες της ημέρας έχει τη μουτσούνα του Λιακόπουλου, τις άλλες 5 τη μουτσούνα της Μοιραράκη, άλλες 5 με άλλους τυχάρπαστους λιανοπωλητές και τις λίγες ώρες που του απομένουν να γεμίσει το ποικίλο του τηλεοπτικό πρόγραμμα, το κάνει με κάτι εκπομπές φτηνές και «άρπα-κόλλα». (Και θέλει και άδεια εθνικής εμβέλειας!!!)
Προχτές λοιπόν το βράδυ σε εκείνο το εορταστικό πρόγραμμα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα από τα πιο αγαπημένα μου ελληνικά συγκροτήματα, οι «Δυτικές Συνοικίες», ο Χρήστος Πάζης και για κράχτης-τηλεμαϊντανός ποιος φαντάζεστε; Ναι σωστά ο ανύπαρκτος νομάρχης της Θεσσαλονίκης!
Σε εκείνη λοιπόν την εκπομπή, ο συμπαθής κατά τα άλλα τηλεμαϊντανός, μη μπορώντας να καταλάβει ότι πέρα από τα τσιφτετελοειδή που συνήθιζε να τραγουδάει (;!) στα μαγαζιά που εργαζόταν, υπάρχουν και άλλα είδη μουσικής, επί όση ώρα ήταν εκεί, πέταγε κάτι μαργαριτάρια, άκρως προσβλητικά για το ροκ συγκρότημα που αν ήμουν στη θέση τους, θα του είχα φορέσει την κιθάρα κολάρο!
Τελικά χρειάζεται πολύ ταλέντο και υπομονή για να ικανοποιήσεις ακόμη και τους γραικύλους που κατέβηκαν από τα χωριά τους και που θεωρούν τον εαυτό τους το κέντρο του κόσμου!
«Δυτικές Συνοικίες» συγχαρητήρια για την υπομονή σας!



πηγές φωτό:


Ετικέτες , ,