Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2008

PRESSMME.BLOGSPOT.COM - ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!




Την προηγούμενη Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008 ένας γνωστός δημοσιοκάφρος έγραψε στο παραμάγαζο-μπλογκ του που διατηρεί (και συντηρεί με συκοφαντίες και κάθε λογής "μαργαριτάρια") στη διεύθυνση http://pressmme.blogspot.com ότι πίσω από το άλλο γνωστό "μπλογκ" (επίσης πολύ αγαπημένο μας! άλλου πολυαγαπημένου μας δημοσιοκάφρου!) http://troktiko.blogspot.com κρύβεται η εταιρεία Usableweb ΕΠΕ ( www.papaki.gr ) .
Πώς το δικαιολόγησε ο Πανάσχετος δημοσιοκάφρος;
Επειδή στην εν λόγω εταιρεία παροχής υπηρεσιών καταχώρησης ονομάτων διαδικτύου, έχει καταχωρηθεί το domain name www.troktiko.gr !!!
Με την ασχετοσύνη του pressmme.blogspot.com δεν πρόκειται να ασχοληθώ, ούτε να του κάνω απλά μαθήματα διαδικτύου, αλλά επειδή δεν απεκατέστησε ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (όπως θέλει να λέγεται) την ΑΛΗΘΕΙΑ, όπως τού το ΑΠΑΙΤΗΣΑ στα σχόλιά μου που έγραψα στο ένα δημοσίευμά του, πρέπει κάποιος να το κάνει!
Επειδή προσωπικά είμαι πελάτης της Usableweb ΕΠΕ www.papaki.gr εδώ και ένα χρόνο, τη θεωρώ μία από τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών καταχώρησης ονομάτων διαδικτύου και φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ευρώπη!
Και μάλιστα από όσες εταιρείες έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής -Ελληνικές και αλλοδαπές- (κι έχω κάνει πολλές δοκιμές και αλλαγές από το 2006!) θεωρώ στην κορυφαία τριάδα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου τις εξής τρεις εταιρείες:
  • www.eurodns.com (λίγο τσιμπημένες τιμές, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις!)
  • www.europlanet.gr (οικονομική & αξιόπιστη!)
  • www.papaki.gr (οικονομική & αξιόπιστη!) .
Βεβαίως, τις εταιρείες που απέρριψα σε όλες αυτές τις δοκιμές μου δεν πρόκειται ποτέ να τις δημοσιοποιήσω, διότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να δυσκολεύσω τη θέση κανενός!
Στο σχόλιό μου που έγραψα σ' αυτόν τον ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ (και που ΠΟΤΕ ΔΕΝ δημοσίευσε!), του έγραψα μεταξύ άλλων ότι υποχρέωση του δημοσιογράφου είναι:
  1. να διασταυρώνει μια πληροφορία πριν την δημοσιεύσει από όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές.
  2. να αποκαθιστά την αλήθεια όποτε κάνει το λάθος και δημοσιεύει μια μη διασταυρωμένη πληροφορία.
Θεωρώ όλα αυτά τα δήθεν "δημοσιογραφικά"-"ενημερωτικά" "μπλογκς" των επαγγελματιών δημοσιογράφων απλώς ανεμιστήρες που σκορπάνε στον αέρα ΛΑΣΠΗ & ΣΚΑΤΑ !!! Και όλους αυτούς τους "δημοσιογράφους", που δεν έχουν τα "καρύδια" να δημοσιοποιήσουν τις πληροφορίες τους στα μέσα που εργάζονται και επώνυμα, ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ !
Προσωπικά τη μόνη "δημοσιογραφική", ενημερωτική δημοσίευση που έχω κάνει στα μπλογκς μου είναι βιογραφίες κάποιων καλλιτεχνών. Όλα τα άλλα δημοσιεύματά μου θα 'ναι είτε σχολιασμοί τις επικαιρότητας υπό μορφή χρονογραφήματος, είτε ανακοινώσεις που αφορούν άλλες διαδικταυκές μου δραστηριότητες. Κάποια από αυτά τα βιογραφικά αφιερώματα είχα τη χαρά να τα διαβάσω και τυπωμένα, "κοπτοράπτη" σε πολιτιστικό ένθετο κορυφαίας Κυριακάτικης εφημερίδας υπό το όνομα κάποιας γυναίκας δημοσιογράφου! Όμως δεν το έκανα θέμα, γιατί εγώ ούτως ή άλλως κάνω την ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ και δεν θα γούσταρα να βρεθεί κάποιος τεμπελάκος δημοσιογράφος στο δρόμο εξαιτίας μου!
Σε αυτά τα βιογραφικά αφιερώματα νέων καλλιτεχνών ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑ να δημοσιεύσω ο,τιδήποτε αν ΠΡΩΤΑ δεν το είχα ψάξει και δεν το είχα διασταυρώσει τουλάχιστον από τρεις διαφορετικές πηγές!
Τώρα όλοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι" πώς μπορούν να δημοσιεύουν ελαφρά τη καρδία συκοφαντίες, ΣΚΑΤΑ & ΛΑΣΠΗ, αδιαφορώντας αν αύριο θα οδηγήσουν στο κλείσιμο μια εταιρεία και στην ανεργία τους υπαλλήλους της, ειλικρινά αυτό ΠΟΤΕ δεν μπόρεσα να το καταλάβω!!!
Ωραία η τεχνητή σας κόντρα ("TROKTIKO"-"PRESSMME"), προκειμένου να αυξήσετε τα νούμερά σας, ΝΟΥΜΕΡΑ! Αλλά τί σας φταίνε άσχετες με τους "θεατρινισμούς" σας εταιρείες και οι υπάλληλοι τους?
Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ! ! !

Ετικέτες