Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Παρασκευή, Μαΐου 04, 2012

Το Δράμα & Η Αγωνία Ενός Βολευτή

Πριν από λίγο μου 'ρθε το ακόλουθο μήνυμα:

"ΦIΛEΣ&ΦIΛOI ANHΣYXΩ ΓIA TO MEΛΛON THΣ XΩPAΣ.OXI AKYBEPNHΣIA&ANOΔO AKPOΔEΞIAΣ.ZHTΩ ΨHΦO YΠEYΘYNOTHTAΣ.MIΛHΣTE ΣTOYΣ ANAΠOΦAΣIΣTOYΣ 30%.EYXAPIΣTΩ ΓIA OΛA."

Αγαπητό μου πράσινο λαμόγιο, που ο κώλος σου έβγαλε φύτρες στην καρέκλα της εξουσίας, εξαιτίας της μαλακισμένης μου ανεκτικότητας, του πανηλίθιού μου συναισθηματισμού και κυρίως της ανικανοποίητης ελπίδας μου που τα τελευταία 20 χρόνια το μόνο που έκανες ήταν να την εξαπατάς και να την κοροϊδεύεις και που συνεχώς μού έλεγες να κάνω υπομονή ως προς τη δεξιά πολιτική που συνειδητά ακολουθούσες, αγαπητό μου καταπράσινο, κυπαρισσί λαμόγιο -που δήθεν δυσανασχετούσες με το μνημόνιο!- καταλαβαίνω το δράμα και την αγωνία που ζεις, αλλά σαν να άργησες δύο χρόνια και δύο μήνες να ανησυχήσεις!

Τότε που ο τσοπάνης σου αποφάσιζε με το "έτσι θέλω", άκρως φασιστικά να αλλάξει πολιτική και να αυξήσει το ΦΠΑ, κάτι για το οποίο φωνάζαμε όταν το έκανε ο Μπούλης της Ραφήνας!!!

Η μοναδική ψήφος ανευθυνότητας είναι προς όλους τους προδότες των τριών μνημονιακών κομμάτων που δημιούργησαν τη χουντική κυβέρνηση Παπαδήμου, την κυβέρνηση των τραπεζιτών και καναλαρχών, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, αλλά και όλων των δεκανικιών σας που δημιουργήθηκαν προκειμένου να κλέψετε τη ψήφο των πικραμένων ψηφοφόρων σας (βλέπε ΔΗ.ΣΥ. , ΔΗΜ.ΑΡ., Κοινωνική Συμφωνία).

Και βέβαια ανεύθυνη ψήφος είναι και η ψήφος των πρακτόρων του παρακράτους σας, της Χρυσής Αυγής, που αφού η μπατσοκρατία του φασίστα-"κύριου τίποτα" Χρυσοχοϊδη και του "αγνώμωνα" Χρηστάκη Παπουτσή τη χρησιμοποίησε για να διαλύσει κάθε ειρηνική διαδήλωση που συνέβαινε εδώ και ένα χρόνο, τώρα ξαφνικά φοβάστε ότι η βία και το μίσος τους θα γυρίσει εναντίων σας!

Έχετε τελειώσει!
Την Κυριακή τελειώνουμε με ΟΛΟΥΣ τους προδότες! Πράσινους, μπλε και μαύρους!
Την Κυριακή ρίχνουμε τις σβάστικες! Όλοι οι προδότες πάνε σπίτι τους!
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...!!!
(Δεν είδατε τίποτα ακόμα!)

ΥΓ. Αλήθεια, τα παιδιά σου θα σε ψηφίσουν; Γιατί θυμάμαι πως είχαν κάποιες άσχημες για τη "δημοκρατία" σας συνήθεια, if you know what I mean! Αλλά τα media τότε σε στήριξαν με τη σιωπή τους!

Ετικέτες