Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30, 2012

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ Απαγόρευσε Την Πεολειχία!

Γιατί; Ποιος τον δάγκωσε;



Αναρωτιέμαι άραγε πότε επιτέλους θα πάψουν κάποιοι προκαθήμενοι της Εκκλησίας να βγάζουν κατά καιρούς διαταγές κι απαγορεύσεις διαστρεβλώνοντας και παραποιώντας τελείως τα λόγια και τις πράξεις του Ιησού!

Ο Χριστός ποτέ δεν ασχολήθηκε με το κρεβάτι του καθενός! Εν αντιθέσει με την Εκκλησία που σαν αυθεντία κατά καιρούς έβγαζε και βγάζει τέτοιες σεξοφοβικές διαταγές, οι οποίες κατά κύριο λόγο προέρχονταν από την ανάγκη τους να τιθασεύσουν τις όποιες φαντασιώσεις των κληρικών που προέρχονταν από την πολυετή αγαμία. Για παράδειγμα, επειδή κάποιους παπάδες τούς είχε βαρέσει η αγαμία στο κεφάλι κι άρχιζαν να φαντασιώνονται και να έχουν ερωτικές επαφές με ό,τι πιο εύκολο τούς βρίσκονταν διαθέσιμο, δηλαδή τους συναδέλφους τους παπάδες, έβγαλαν αμέσως φιρμάνι ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία κι απαγορεύεται. Κάτι για το οποίο ποτέ δεν αναφέρθηκε ο Ιησούς.

Αν με κάτι ασχολήθηκε ήταν με τον άκρατο φαρισαϊσμό που επιδείκνυαν κατά κύριο λόγο οι ηθικολόγοι της εποχής -καλή ώρα όπως τώρα ο Σεραφείμ- που με ευκολία πετροβολούσαν την πόρνη αγνοώντας επιδεικτικά τα δικά τους αμαρτήματα!

Ο λόγος που υπάρχετε κύριοι είναι άλλος! Σταματήστε λοιπόν να παραποιείτε το έργο του Χριστού και κοιτάξτε πώς θα βοηθήσετε τον αδύνατο που βρίσκεται στους δρόμους!

Αλήθεια, για το "Οθωμανικό" ποια είναι η γνώμη σας;

Πηγή ρεπορτάζ και φωτό: Από το έγκυρο (;) Βήμα - http://www.tovima.gr/society/article/?aid=476946

Ετικέτες , , ,

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Μα τι λές,είναι δυνατόν να δέχεται ο Χριστός τέτοιες πρακτικές?ΤΟ στόμα φτιάχτηκε για τη μάσηση της τροφής,για να εκφέρουμε λόγο και να εκφραζόμαστε καθώς και να υμνούμε το Θεό.Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού,πολύ καλά τα λέει ο μητροπολίτης,επειδή δε μας αρέσει αυτός ο λόγος γιατί μας χαλάει την απόλαυση δε σημαίνει ότι είναι αρεστό στο Θεό!Ας είμαστε ειλικρινείς,και ας τα βλέπουμε έτσι όπως είναι κι όχι όπως ικανοποιούν τα πάθη μας...

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 30, 2012 9:14:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home