Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Δευτέρα, Φεβρουαρίου 17, 2014

Ο BLUE RADIO Στο e-tetradio.gr

Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από το BLUE RADIO .


e-tetradio.gr


Εδώ και περίπου ένα μήνα το e-tetradio.gr έχει φτιάξει τον player του και για τα webradios και έχει προσθέσει μεταξύ άλλων και το δικό μας το BLUE RADIO - www.blueradio.gr .

Επειδή στις μέρες μας το να σε διαφημίσει κάποιος με οποιονδήποτε τρόπο, ή έστω απλώς να προσθέσει ένα σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του δεν το κάνει κανένας ακόμη κι αν σου χρωστάνε υποχρέωση, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου το e-tetradio.gr και τον κ. Δημήτρη Κανελλόπουλο, του οποίου η μιντιακή στήλη τόσο παλαιότερα στην "Ελευθεροτυπία", όσο και σήμερα στην "Εφημερίδα Των Συντακτών" αποτελεί πάντα για μένα ένα από τα στάνταρ σημεία προς "ξεκοκκάλισμα"!

e-tetradio.gr και Δημήτρη Κανελλόπουλε, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ!


ΥΓ. No1: Εύχομαι να μην γράψει ποτέ κριτική για τους σταθμούς που διαχειρίζομαι, γιατί έχουμε τα ίδια γούστα στο ραδιόφωνο και παθαίνουμε αλλεργία στα non-stop ραδιόφωνα κι έτσι το κράξιμο δεν θα το γλιτώσουμε!  ;)  LOL

Υ.Γ. No2: Όποια ιστοσελίδα μάς αναμεταδίδει ή έχει σύνδεσμο προς το BLUE RADIO, τότε το λογότυπό της με σύνδεσμο προς αυτή προστίθεται στην ιστοσελίδα του BLUE RADIO κάτω δεξιά.  

Ετικέτες , , ,