Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.grΚυριακή, Ιουλίου 08, 2007

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ

Τάδε έφη η φίλη μου η vero:

05 Ιουνίου 2007, 22:20

Επιτέλους Καλοκαιράκι!!!!
«Το καλοκαίρι είναι μια από τις ωραίες εποχές ξεκούρασης... Αυτό το καλοκαίρι θα το περάσω κάπως περίεργα στην Αθηνά... Θα μένω στο σπίτι των θειων μου (πωπω βαρεμάρα αλλά θα αντέξω). Ευτυχώς θα έχω και παρέα να περνάω ωραία με πολύ γέλιο με τα παιδιά από το φροντιστήριο που θα κάνω μαθήματα το καλοκαίρι... Θυμάμαι και το περσινό καλοκαίρι που δεν το πέρασα και πολύ ωραία!!! Βαρεμαδα!!! Όλη μέρα στον υπολογιστή ήμουνα... Αλλά τις πιο ωραίες μερούλες που πέρασα ήτανε μαζί με την ξαδέλφη μου που ηρθε στην Κύπρο διακοπές (πρώτη φορά). Επίσης θυμάμαι και τις Παρασκευές που περνούσα παρέα με τον jimmybloodyrose στις εκπομπές του εδώ στο ΜΗ. Αυτό θα μου λείψει από το καλοκαίρι το περσινό...»


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη φίλη μου τη Βερόνικα για τα καλά της λόγια. Άλλωστε και σε μένα κρατάγατε πολύ καλή παρέα όσοι με ακούγατε κάθε Παρασκευή βράδυ 22:00 - 01:00, που πολλές φορές αντί για τη 01:00 τέλειωνε μετά τις τρεις το ξημέρωμα, συχνά ως τις πέντε παρά!

Φαίνεται ότι κάτι κατάφερα όταν αποφάσιζα να ξεκινήσω να κάνω διαδικτυακές ραδιοφωνικές εκπομπές στις μέρες και στις ώρες που ο περισσότερος κόσμος ήταν έξω και διασκέδαζε. Σε αυτούς άλλωστε τους ανθρώπους με ενδιέφερε να κρατάω παρέα όταν έκανα εκπομπή κι όχι σε όσους το μόνο πρόβλημα της ζωής τους είναι πού θα πάνε να τα πιούν τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου! Ποτέ άλλωστε δεν με ενδιέφερε πραγματικά αν με ακούνε πολλοί ακροατές, γιατί αν με ένοιαζε δεν θα επέλεγα κι εκείνες τις μέρες κι ώρες να κάνω εκπομπή.
Το να εκφράζεται ένας ακροατής σου για σένα έτσι κατ' αυτό το τρόπο είναι σημαντικό και πολύ ευχάριστο! Γιατί τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι έκανες όλες αυτές τις ώρες.
Απ’ ότι φαίνεται κάτι κατάφερα, τελικά!

Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό το αίσθημα κενού όταν λείπει η ραδιοφωνική σου παρέα, η εκπομπή που σου κράταγε παρέα τις ώρες που ήσουν μόνος, στενοχωρημένος, προβληματισμένος, ή απλώς ήθελες κάτι ευχάριστο να ακούσεις για να χαλαρώσεις από την πίεση και την τρέλα της καθημερινότητας. Και το μόνο που είχες εκείνες τις στιγμές ήταν ένας ραδιοφωνικός παραγωγός με σεβασμό στον ακροατή, σε σένα τον ίδιο.
Και σε μένα λείπουν σήμερα πολλοί αξιόλογοι, αγαπημένοι μου ραδιοφωνικοί παραγωγοί, παραγωγοί με ήθος, σεβασμό και κατανόηση προς τον ακροατή τους, που έκαναν εκπομπή κατά πολύ καλύτερα από μένα και με επηρέασαν στη δική μου εκπομπή, μα το κυριότερο μου κράτησαν πολύ καλή παρέα σε κάποια περίοδο της ζωής μου, συνήθως άσχημη.
Παραγωγοί όπως ο Κώστας Μυλωνάς, ο Αλέξανδρος Κοντόπουλος, ο Μάνος Τζαβολάκης, ο Νίκος Βεντούρης άνθρωποι που άκουγαν τον ακροατή, σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα της νυχτερινής ραδιοφωνικής επικοινωνίας. Όλοι αυτοί οι παραγωγοί και πολλοί άλλοι ακόμη, πού βρίσκονται σήμερα;

Σήμερα το ραδιόφωνο έχει πάρει μια πολύ άσχημη τροπή κι έχει γίνει ιδιοκτησία ανθρώπων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιβάλλουν την «άποψή τους» στους ακροατές προκειμένου να επιβάλλονται στην εκάστοτε πολιτική ηγεσία και να αναπτύσσουν ευκολότερα τους ομίλους τους και να αυξάνουν τα κέρδη τους.
Χρήμα κι εξουσία! Πάντα αυτά τα δύο ήταν, είναι και θα είναι η αιτία για κάθε κακό, κάθε πόλεμο, κάθε καταστροφή. Και στην τελική την καταστροφή του ίδιου του ανθρώπου!
Χρήμα κι εξουσία! Και για να τα αποκτήσουμε αυτά τα δύο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό το μόνο που χρειαζόμαστε είναι επιρροή! Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιρροή σε κόσμο, λαό, τον οποίο θα κατευθύνουμε όπως εμείς θέλουμε και θα μας ακολουθάει κοιμισμένος κι αποχαυνωμένος σαν πρόβατα, σα να βρίσκεται σε λήθαργο προερχόμενο από τη μεγαλύτερη μαστούρα!
Jimmy Bloody Rose
Κορυδαλλός
(Και το Κορυδαλλός με ΔΥΟ Λ, απανταχού αγράμματοι!)

ΔΕΣ!
ΑΚΟΥΣΕ!
ΣΚΕΨΟΥ!
…ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠ’ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ!!!