Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Σάββατο, Απριλίου 28, 2007

ΞΗΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!


Κωστάκη; Μεγάλωσες πια! Ήρθε η ώρα να ενηλικιωθείς! Να αναλάβεις επιτέλους τις ευθύνες σου και να πάρεις μια ώριμη αντρίκια απόφαση! Δεν είσαι πλέον ο χαϊδεμένος μπούλης, το παιδί του μπαμπά, ο ανιψιός του θείου.
Είσαι ο πρωθυπουργός της χώρας! (Ανάθεμα την ώρα!)
Αν αισθάνεσαι κάτι να σε βαραίνει χαμηλά –και δεν εννοώ το κατσικάκι που χτύπησες το Πάσχα- ήρθε η ώρα να τους παραιτήσεις.
Ξήλωσε τους όλους!
Τώρα θα μου πεις ποιον θα βάλεις στη θέση τους, έτσι; Τότε μήπως ήρθε η ώρα να πάμε σε εκλογές;
Ξέρω πως δεν είσαι έτοιμος ακόμη. Μόλις τελευταίως αποφάσισες σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες να προκηρύξετε θέσεις για συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Και μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να δέσετε τους γαϊδάρους σας, θα κυλήσει Οκτώβρης μήνας! Όμως μέχρι τότε μήπως παραείναι αργά για τη χώρα;



Μαριέτα Γιαννάκου-Κουτσίκου Υπουργός Παιδείας: Στου κουφού τη πόρτα…
Μετά τον απόλυτα αποτυχημένο θεσμό των ΙΕΚ που ήταν δημιούργημα της κυβέρνησης της ΝΔ 1990-1993, άλλος ένας αποτυχημένος θεσμός που λέγεται ιδιωτικά πανεπιστήμια φιλοδοξεί να κάνει πιο πλούσιους τους φίλους μας τους επιχειρηματίες-λαμόγια και πιο δυστυχισμένους και αποτυχημένους όλους όσους αποφοιτήσουν από αυτά!


Βύρων Πολύδωρας Υπουργός Δημόσιας Αταξίας & Αναρχικών: Ίσως αν ο νεκρός στα παραθλητικά θλιβερά επεισόδια που έγιναν πριν το Πάσχα λεγόταν Κόκκαλης ή Βαρδινογιάννης, τότε ίσως να του «κόβανε» το κ…



Μανώλης Κεφαλογιάννης Υπουργός Ναυαγίων: Το θανατηφόρο χαμόγελο της Colgate! Του προτείνω να βουλιάξει άλλα 3 κρουαζιερόπλοια, 2 κλειστού τύπου και 5 «παντόφλες», για να πετύχουμε έτσι μεγαλύτερη τουριστική διαφήμιση! Μανώλη σκέψου το σοβαρά! Μετά δεν θα βγαίνεις στο Χατζηνικολάου, αλλά στο Larry King!!! (Τρομάρα σου!)


Γεράσιμος Γιακουμάτος Υφυπουργός ΗΜΙΑπασχόλησης: Αφού κατακαιρούς έχει καταπιαστεί με το μείζον πρόβλημα της ανεργίας, αφού το έχει παίξει ανεπιτυχώς ψυχολόγος απελπισμένων νεόπτωχων ανέργων, αφού ηλιθιωδώς πιστεύει ότι το έχει επιλύσει με ημίμετρα τύπου ημιαπασχόλησης, γυροβολάει τις εκπομπές τύπου «Κοίτα Τι Έκανες» για να γλεντήσει για τα επιτεύγματά του! Μάκη; «Κοίτα Τι Έκανες!»



Σάββας Τσιτουρίδης Υπουργός ΗΜΙΑπασχόλησης: Το όνειδος της πολιτικής!
Έτσι απλά, τίποτα άλλο.


Γιώργος Αλογοσκούφης Υπουργός Οικονομίας, Οικονομικών και Γενικής Σπατάλης!
Ο άνθρωπος είναι τόσο ηλίθιος, τόσο βλάκας, ή μήπως πιστεύει βλακωδώς ότι είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ και τρώμε όλοι ό,τι κουτόχορτο μας σερβίρουν!
Πώς γίνεται ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών να μην έχει ιδέα για την όλη ιστορία των ομολόγων και να μην φέρει καμία ευθύνη για την όλη υπόθεση!
Κι εγώ που νόμιζα –μάλλον λάθος θα έκανα- ότι κάθε οικονομική απόφαση του κράτους έχει δυο ανθρώπων την έγκριση. Του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών και του ίδιου του Πρωθυπουργού.
Ο άνθρωπος είναι άκρως επικίνδυνος και εντελώς ανίκανος. Τόσο ανίκανος που δεν κάνει ούτε για γλάστρα στις εκπομπές της Σεμίνας και του Μητσικώστα! Νομίζω πως δικαίως μπορεί να πάρει το βραβείο του μεγάλου ξυλάγγουρου!


Κωστής Στεφανόπουλος Πρώην Πρόεδρος Της Ελληνικής Δημοκρατίας:
Ένας από τους λίγους…
Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα! Άξιος!


Κάρολος Παπούλιας Πρόεδρος Της Ελληνικής Δημοκρατίας:
Παρόλη τη συμπάθεια μου, παρόλη τη σεβαστή ιστορία του τόσα χρόνια δίπλα στον Ανδρέα, λίγο έλλειψε –μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα και την αντίδρασή του- να μπει μόνιμα και διαπαντός στη μαύρη λίστα! Αν το συγκεκριμένο δημοσίευμα είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, τότε σίγουρα θα τον είχε πάρει και τον ίδιο η μπάλα! Ευτυχώς τελευταία στιγμή το έσωσε! Κι έσωσε και την ιστορία του!

ΥΓ.-ΑΠΟΡΡΟΙΑ: Θέλανε να κάνουν αναπτυξιακή-επενδυτική πολίτική με τα προβληματικά αποθέματα των ασφαλιστικών ταμείων; Και μάλιστα να δράσουν χωρίς να καρατσεκάρουν πρώτα; Μουλωχτά;
Αλήθεια, γιατί ποτέ δεν παίρνουν τέτοιου είδους αποφάσεις από το δικό τους ταμείο;
Θέλει ξαφνικά το κράτος να κάνει κάποιου είδους επενδύσεις; Να επενδύσει από τα χρηματικά διαθέσιμα που προορίζονται για τις βουλευτικές-βολευτικές αποζημιώσεις! Από τις βολευτικές λιμουζίνες!
Να επενδύσει από τα πολλά ύποπτα, μιζαδόρικα, κρατικά κονδύλια!
Να επενδύσει από το στρατιωτικό εξοπλισμό!
Να επενδύσουν από όπου θέλουν, πάντως όχι από το υστέρημα των συνταξιούχων που παρακρατείτε επί χρόνια, για να έχουν κάποιο εισόδημα στα δύσκολα χρόνια που δεν μπορούν πια να είναι παραγωγικοί!

2 Comments:

Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Και πες οτι παμε σε εκλογες...
Ποιους να ψηφισουμε;;;;
Ολοι τα ιδια σκατα ειναι.
Ολοι ομως.

Σάββατο, Απριλίου 28, 2007 5:21:00 π.μ.  
Blogger Jimmy Bloody Rose said...

Sakiiis!
OYOYOY!
lol
Συμφωνώ μαζί σου Νίκο μου, αλλά το ότι όλοι είναι το ίδιο και όλοι τους ένα κόμμα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ντε και καλά πρέπει εγώ ο έρμος να φάω στη μάπα τη μάπα του Τσιτουρίδη μέχρι να σαπήσει ο κώλος του στη υπουργική καρέκλα!
Έλεως! Δε θα τ'αντέξω! Δε θα τη βγάλω!

Σάββατο, Απριλίου 28, 2007 1:16:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home