Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2006

Σιχαμάτζικα:απάντηση από J.B.R.

H mantalena parianos έγραψε στο τελευταίο της δημοσίευμα κάτι που συνέβει εναντίον της, το οποίο με έκανε να "τα πάρω" πολύ άσχημα στο κρανίο και να γράψω την ακόλουθη απάντηση για να διευκρινίσω κάποια πράγματα περί ανωνυμίας, που το blogspot λόγω κολλήματος δεν με άφησε να δημοσιεύσω στο blog της.
Γιαυτό το κάνω από εδώ μέσα, δείτε όμως πρώτα εδώ για να καταλάβετε!

Δεν έχω παρακολουθήσει την όλη ιστορία, αλλά:
1. Εάν έγιναν τα πράγματα όπως γράφεις στο δημοσίευμά σου mantalena, τότε πρόκειται για τη μεγαλύτερη προστυχιά του αιώνα, καθώς έγινε άνευ λόγου και αιτίας!
Μόνο η ζήλια;
2. Είναι πολύ πρόστυχο, πολύ βρώμικο και πολύ "κατινίστικο" το να μαζεύεις τα προσωπικά στοιχεία χρηστών του διαδικτύου, νομίζωντας ότι θα τους εκβιάσεις -για τον όποιο αρρωστημένο λόγo του εγκεφάλου σου- βγάζωντας τα προσωπικά τους στοιχεία στον αέρα!

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή κάποιος υπογράφει με ψευδώνυμο, επειδή κάποιος δεν γουστάρει να βγάλει τη μούρη του στον "αέρα", πιστεύουν ότι όλοι εμείς που κάνουμε έτσι, γουστάρουμε να παίζουμε κρυφτούλι αποφεύγοντας τις όποιες ευθύνες των απόψεών μας!
ΛΑΘΟΣ!!!
Όσοι κινούμαστε "ανώνυμα" είναι επειδή δεν έχει καμία σημασία να γίνει διάσημη η "μούρη" μας (δεν είμαστε ψώνια), αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι η άποψή μας και μόνο αυτή!

Έστω κι αν η Matzika (δεν την ξέρω και δεν έχω διαβάσει ποτέ κείμενά της) έχει δίκιο για αυτά που γράφει (συνομιλώντας με πλήρως ανώνυμους, που δεν μπορείς να τους βρεις και να τους απαντήσεις!), παρόλ'αυτά δεν είχε κανένα δικαίωμα να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα άλλου προσώπου!

Θεωρώ ό,τι πιο βρώμικο το να μπαίνεις στη ζωή του άλλου από το παράθυρο!
Κι όχι μόνο να μπαίνεις από το παράθυρο, αλλά και να προσπαθείς με κάθε τρόπο να εκθέσεις και να κάνεις κακό στον άλλο!

Λυπάμαι πολύ για τη προστυχιά και τη βρωμιά!Ούτε στη τηλεόραση τόσο πολύ!

Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου κάποια στιγμή οι άνθρωποι να αρχίσουν να σέβονται -επιτέλους!- τον άλλο, τον διαφορετικό από τη μάπα τους, να σέβονται την άποψη του άλλου, ακόμη κι αν είναι στο άλλο άκρο από τη δική τους!Ακόμη κι αν αυτή η αντίθετη άποψη πολεμά τους ίδιους!


Με πιάνετε;

Jimmy Bloody Rose
Κορυδαλλός

Υ.Γ. Μανταλένα θα ήθελα περισσότερες λεπτομέριες για το περιστατικό! Πώς έμαθε τα στοιχεία της εργασίας σου; Έμπαινες κι από τη δουλειά σου στο διαδίκτυο;