Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Για Άλλη Μια Φορά Ξεσάλωσε Ο Θύμιος Καλαμούκης Και το ΚΚΕ!


Τις τελευταίες ημέρες το ΚΚΕ έχει ξεσαλώσει στην επίμονη κριτική που ασκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, σε τέτοιο βαθμό που αγγίζει τα όρια της εμμονής!
Στη σημερινή δε, έκτακτη εκπομπή που είχε σήμερα το απόγευμα ο Θύμιος Καλαμούκης της "Ελληνοφρένειας" μαζί με τη Λιάνα Κανέλλη στο Real FM σε κάποια στιγμή -ως συνήθως δηλαδή, μάλλον αυτή θα 'ναι η γραμμή απ' τον Περισσό!- άρχισε πάλι να "πυροβολεί" το ΣΥΡΙΖΑ και τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που "εισχωρούμε" κι "αλλοιώνουμε" το ΣΥΡΙΖΑ!

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι καταλαβαίνω απόλυτα ότι εκεί στον Περισσό έχετε αρχίσει να χάνετε τη ψυχραιμία σας, διότι παρόλο που διαλύεται το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ δεν καταφέρνει να απορροφήσει τους δυσαρεστημένους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά μην ανησυχείτε καθόλου! Δεν έχουμε σκοπό να "αλλοιώσουμε" το ΣΥΡΙΖΑ που τόσο αγαπάτε (!), γιατί άλλωστε αν οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ΠΑΣΟΚ Νο 2 εισχωρώντας στο ΣΥΡΙΖΑ κι "αλλοιώνοντάς" τον, τότε δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα να φύγουμε από το ΠΑΣΟΚ.
Άντε το πολύ-πολύ να καταλήγαμε σε καμία ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά μέχρι εκεί!

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δυσαρεστημένων πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ σε καμία περίπτωση δεν θα επιθυμούσε ένα κόμμα με μοναδικό σκοπό την μετατροπή της χώρας σε σταλινικού τύπου απολυταρχικό καθεστώς μέσω "ομόφωνων", "δημοκρατικών" αποφάσεων! (Αλήθεια, πώς τα καταφέρνετε και υπάρχει στο κόμμα σας πάντα τέτοια "ομοφωνία";)

Ίσως βέβαια να υπάρχει μία περίπτωση να με πείσετε να σας ψηφίσω, αν μου απαντήσετε για ποιο λόγο το ΚΚΕ στέλνει συλλυπητήριο τηλεγράφημα για τον αποθανόντα ηγέτη της Βόρειας Κορέας, του οποίου η απολυταρχικότητα δημιουργεί υπέροχες τραγελαφικές εικόνες με τον υποκριτικά "θλιμμένο" και καταπιεσμένο λαό του, ενώ για το ιδρυτικό στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού Γιάννη Μπανιά δεν βγάλατε την παραμικρή συλλυπητήρια ανακοίνωση!!!
Μήπως τον πρώτο τον θεωρείτε το γνήσιο εκφραστή της κομμουνιστικής ιδεολογίας σας -εαν είναι τέτοια "ιδεολογία", ελπίζω πως όχι, τότε να τη χαίρεστε!-, ενώ ο δεύτερος ήταν απλός ένας πράκτορας, που μοναδικός του σκοπός ήταν η διάσπαση και η εξαφάνιση του ΚΚΕ από τον πολιτικό χάρτη;
Στην τελική όποιος διαφωνεί με την κεντρική γραμμή του κόμματος είναι ένας πράκτορας;! Ένας εχθρός του κομουνισμού;!!!
Αυτό βέβαια οι ψυχίατροι το ονομάζουν σύνδρομο καταδίωξης, αλλά είναι άλλο θέμα...
Αν μου απαντήσετε και κυρίως αν απαντήσετε οι ίδιοι στους εαυτούς σας τί είναι αυτό που ζητάτε, τότε ίσως και να το σκεφτώ και να αλλάξω.

Πάντως πολλοί είναι αυτοί που συνηθίζουν να καπηλεύονται διάφορες ιδεολογίες, αλλά τελικά δεν είναι τίποτα άλλο από γνήσιους υποκριτές! Στο μόνο που είναι ικανοί είναι η υποκρισία κι ο φαρισαϊσμός! 

Ετικέτες ,