Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Δευτέρα, Απριλίου 07, 2008

“Σεισμός” Στο Παρίσι

Νύχτα Παρασκευής, εκεί γύρω στις 2.00 βγαίνω στο μπαλκόνι για το τελευταίο τσιγάρο της μέρας και πάντα με το mp3 player στ’ αυτιά μου. Εκεί που κάνω ζάπινγκ, σταματάω για λίγο στον άλλοτε αγαπημένο μου ραδιοφωνικό σταθμό, ξέρετε αυτόν που αυτοαποκαλείται «ροκ» και βρίσκεται παρά 0,3 MHz από εκείνον του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιος άτυχος ακροατής ζητάει μέσω sms ν’ ακούσει “Love Me Two Times”, οπότε ρωτάει η εικοσάχρονη ξανθιά αυτοαποκαλούμενη «ραδιοφωνικός παραγωγός» (ξέρετε αυτή που μετά τα μεσάνυχτα αρέσκεται στο να τσιρίζει!) τη φίλη της που βρίσκεται δίπλα της στο στούντιο «Ρε συ, δεν το βρίσκω αυτό το κομμάτι! Μήπως ξέρεις ποιος το τραγουδάει;» !!!
Κρίμα που ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός κάποτε είχε μεγάλη επιτυχία στις ηλικίες 15-25, με παραγωγούς που γνώριζαν πέντε πράγματα στην ιστορία της μουσικής και σεβόντουσαν τον ακροατή.
Αυτά τα ωραία! Βαριέμαι να σχολιάσω άλλο! Τα συμπεράσματα δικά σας!
Καληνύχτα!

Ετικέτες

3 Comments:

Blogger Εύα said...

μα γιατι καλε μου Τζιμ ανοιγεις ραδιοφωνο;Αφου το ξερεις οτι καραδοκει μεγαλη πικρα...βαλε rockmachine να βρεις την υγεια σου!Τα ιδια κι εδω αφου οι Σαλονικεις ζημεψαν το αθηναικο ραδιοφωνο κι ειπαν να κανουν και το δικο τους χαλια.Ο 1055 ας πουμε σταματησε τις εκπομπες του Σ/Κ και παιζει ατελειωτη λιστα με μια απο ολα κατι σε σουβλακι αθηναικο με τζατζικι κι απο ολα(εδω δε βαζουν τζατζικι,καημο το εχω,χαχα!)Επισης να σε πληροφορησω οτι οταν κανουν συνεντευξη για ραδιοφωνικο παραγωγο παντα τον κοιταζουν στα δοντια(στην κυριολεξια)τουτεστιν η ριζα περι ναναι ξανθο σουηδικο,η φωνη στα προθυρα οργασμου,η φουστα ζωνη και κυριως ανυπαρκτες γνωσεις περι μουσικης.Α!απαγορευεται να παιζεις τραγουδια που δεν υπαρχουν στον κομπιουτορα του σταθμου δλδ μην τολμησεις να φερεις δικα σου.
Ωχ,παλι σεντονι εραψα-εγραψα!

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2008 7:37:00 μ.μ.  
Blogger Jimmy Bloody Rose said...

Ευάκι, πίκρα δε λες τίποτα!

Αλήθεια; Αρχίζει να χαλάει και το δικό σας; Τώρα θα μου πεις γιατί να μη χαλάσει και πάνω, αφού οι ίδιοι πάνω-κάτω άσχετοι που αγοράζουν τα αθηναϊκά είναι οι ίδιοι που αγοράζουν και τα σαλονικιά!

1055 Rock έχω ν'ακούσω από όταν έφυγε ο Στάθαρος. Πλέον στον www.imagine897.gr!

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2008 7:56:00 μ.μ.  
Blogger Vany said...

Το ραδιόφωνο αλλάζει μέρα με τη μέρα και δε γίνεται καλύτερο...ελάχιστες οι εξαιρέσεις,πλέον πρέπει να πας πίσω στα χρόνια του βινύλιου,μπας και αισθανθείς εκείνη την έξαψη που την έχει κάνει με ελαφρά.Κάποτε γούσταρα ακόμα και τους δίσκους που κολλούσαν σε χιλιοπαιγμένα τραγούδια,τώρα κάνει απλά ένα κουτούμ ο η/υ και ακούς το απόλυτο κενό...ούτε καν ένα σκρατς ή μια συλλαβή ν φορές,ώσπου να το πάρει χαμπάρι ο παραγωγός...μαγική λέξη...αν κρίνω από αυτούς που γνωρίζω προσωπικά,ούτε το 1/10 δε θα 'πρεπε να κάνει ραδιόφωνο,είναι παντελώς άσχετοι με το τι παίζει στη μουσική γενικότερα,ελληνική ή ξένη,αγνοούν βασικά πράγματα...sorry πήρα φόρα κι έγραψα πολλά

Τετάρτη, Απριλίου 09, 2008 3:36:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home