Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Τρίτη, Μαΐου 08, 2012

Συγχαρητήρια Σε Όσους Στήριξαν Τη Χρυσή Αυγή ! ! ! Τα Καταφέρατε!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσα λαμόγια δημοσιογράφους και ΜΜΕ προβάλατε και στηρίξατε -κάποιοι σε τακτικότατο βαθμό, ακόμη και εβδομαδιαία!- μέσα από τις εκπομπές σας και τα έντυπά σας τη "Χρυσή Αυγή" και καταφέρατε να βάλετε τους φασίστες στην Ελληνική Βουλή!

Κάποιοι ακόμη τσιμπήσατε και την προπαγάνδα της ΝΔ και του Γιάννη Μιχελάκη κι αρχίσατε νυχθημερόν να χτυπάτε τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και τον Πάνο Καμένο!

Σε κάποιες δε, εκπομπές "αντιμνημονιακών" κι "αγανακτισμένων" καναλιών φιλοξενούνταν σε εβδομαδιαίο βαθμό οι πιο φανατισμένοι εκφραστές της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, χωρίς μάλιστα το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να παρεμβαίνει καθόλου, γιατί ήταν πάρα πολύ απασχολημένο με το Λάκη Λαζόπουλο και μέτραγε πόσες φορές είπε τη λέξη "μαλάκας" για να επιβάλλει το ανάλογο πρόστιμο!

Μάλιστα, όταν ένα βράδυ τα πήρα ιδιαιτέρως στο κρανίο μετά από ένα ακροδεξιό τους παραλήρημα και μπήκα στη σελίδα τους στο facebook και τους έκραξα αγρίως, οι συγκεκριμένοι κύριοι για να "ξεπλυθούν" από τις βρώμικες "κόντρες" τους, άρχισαν να καλούν στελέχη της αριστεράς. Μέχρι τότε τους έπιανε αλλεργία!

Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για την είσοδο της νεοναζιστικής, φασιστικής "Χρυσής Αυγής" το έχουν τα δύο αποκόμματα της καταστροφής, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που προκειμένου να διατηρηθούν επί τριάντα χρόνια στην εξουσία το μόνο που έκαναν ήταν να προπαγανδίζουν με διάφορες "θεωρίες" ενάντια στην αριστερά.

Αλήθεια, έχετε ακούσει ποτέ αηδιασμένο-αγανακτισμένο παραδοσιακό ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ;
Παρά την τάση προς εμετό που τους δημιουργούν όλες οι αλαζονικές συμπεριφορές και εγκληματικές ενέργειες όλων των "καρκινωμάτων" του δικομματισμού, εκείνοι αντί να ψηφίσουν κάποιο άλλο κόμμα που πλησιάζει στις δικές τους απόψεις, ώστε να απαλλαγούν από τα πολυετή "καρκινώματα" μια για πάντα, προτιμούν να απέχουν από τις εκλογές και να μην πάνε να ασκήσουν το γαμημένο τους δικαίωμα που είναι ταυτόχρονα και η πιο ανώδυνη υποχρέωσή τους προς το γαμημένο τούτο τόπο που κάποιοι άλλοι πρόγονοί μας πέθαναν για να το έχουμε εμείς!

Κάθε ένας άνθρωπος είναι μοναδικός, έχει τις δικές του απόψεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε στις εκλογές είναι να βρούμε αυτό το κόμμα που τη δεδομένη στιγμή -δεν χρειάζεται να τους "παντρευτούμε" κιόλας, όπως κάναμε με το γαλαζοπράσινο "καρκίνο"!- πλησιάζει περισσότερο στις απόψεις μας, τις ανάγκες τις κοινωνίας μας, χωρίς να προσβάλλουν τη μνήμη των παππούδων μας κι εν συνεχεία εμάς τους ίδιους!

Μην προσβάλλουμε τους παππούδες μας! Αν ποτέ πάθαινα μαλάκυνση και ψήφιζα "Χρυσή Αυγή" θα αισθανόμουν σαν να κλωτσούσα στο κεφάλι εγώ ο ίδιος τον άνθρωπο του οποίου φέρω το όνομα!
Μην ασελγούμε στους παππούδες μας!!!

Απολαύστε στρατοκαυλίαση!: http://www.youtube.com/watch?v=Vx0XmSPy_bg

Ετικέτες , , ,