Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

Ντροπή Για Το Ελληνικό "Εξπρές Του Μεσονυχτίου"!

Όποια κι αν είναι τα εγκλήματα ενός κατηγορουμένου, ουδείς δικαιούται σε εκδικητικές βίαιες αντιδράσεις, ή σε βασανισμούς των ανακριτικών αρχών που θυμίζουν τις πιο σκοτεινές εποχές που όλοι οι πολίτες αυτού εδώ του κράτους που λέγεται "Ελληνική Δημοκρατία" -και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε έννοιες όπως η "ελευθερία", η "δημοκρατία", η "ισότητα", τα "ανθρώπινα δικαιώματα", η "δικαιοσύνη"-, απεχθάνονται και απαιτούν να μην υπάρξουν ξανά!

Οι παρακάτω εικόνες αποτελούν ντροπή για ένα δημοκρατικό κράτος που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα! Αποτελούν την Ελληνική έκδοση του "Εξπρές Του Μεσονυχτίου"! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!

Αντώνη Σαμαρά παραίτησε τον Υπουργό "Προστασίας" Του Πολίτη Νίκο Δένδια και τον επίσης ακροδεξιό Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ΧΤΕΣ, πριν καταντήσουν την Ελλάδα, "Ερυθραία" και "Βόρεια Κορέα"! Και πριν καταφέρετε με τις πρακτικές σας να κάνετε πρώτο κόμμα και μάλιστα αυτοδύναμο τη Χρυσή Αυγή! Είστε παντελώς ΗΛΙΘΙΟΙ! Και η ηλιθιότητά σας είναι πλέον άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για τον τόπο!







ΥΓ. Μην διανοηθεί κανένας ΚΥΠατζής να σχολιάσει στο blog μου, ή να μου στείλει την "κριτική" του-προσπάθεια φίμωσης σε e-mail, όπως έχει γίνει στο παρελθόν, γιατί θα ακούσει τις "Παναγίες" που δεν έχει ξανακούσει κανείς άλλος άνθρωπος στη ζωή μου! Ευχαριστώ!

Ετικέτες , , , ,