Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015

Να Σταματήσει Το Κανάλι Της Βουλής Να Λογοκρίνει Τους “Κάγκουρες” Της Βουλής!



Μία θερμή παράκληση προς τη διοίκηση του καναλιού της Βουλής. Σταματήστε να λογοκρίνετε τις σκηνές όπου κάποιοι “κάγκουρες”, που ο λαός τούς ψήφισε για βουλευτές, κάνουν λες και βρίσκονται στο γήπεδο και συμπεριφέρονται πιο ανώριμα κι από παιδάκια του νηπιαγωγείου!

Όταν σε κάθε μετάδοση των συνεδριάσεων της ολομέλειας της Βουλής οι τηλεθεατές γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες ενός θρασύδειλου μπούλινγκ που δέχεται ένας βουλευτής, επειδή κάποιοι τον αντιπαθούν μέχρι μίσους -πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για γυναίκα βουλευτή κι ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για την ίδια την Πρόεδρο της Βουλής (!)-, τότε το κανάλι της Βουλής θα πρέπει να συνεχίσει να μεταδίδει απερίσπαστα εικόνα και ήχο από τους βουλευτές που έχουν την “ωριμότητα” να μετατρέπουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο άλλοτε σε νηπιαγωγείο, άλλοτε σε γήπεδο κι άλλοτε σε αρένα του κατς!

Δεν χρειάζεται αγαπητέ σκηνοθέτα να τους καλύπτετε, ούτε να προσπαθείτε να στρογγυλέψετε την ασχήμια της Ελληνικής Βουλής! Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εκεί μέσα έχουν μαζευτεί πάρα πολλοί “κάγκουρες” τα τελευταία χρόνια! Επομένως, κάθε προσπάθεια αποκοπής του ήχου, ή αλλαγής πλάνου είναι τελείως άσκοπη! Όταν κάποιοι βουλευτές επιθυμούν βαθύτατα να μετατρέψουν την Ελληνική Βουλή σε σκληρό ριάλιτι, τότε αφήστε τους να μας δείξουν την εφήμερη “λάμψη” τους! Στρέψτε όλα τα φώτα και τις κάμερες απάνω τους!

Θα πρέπει πλέον να γνωρίζει κι ο ίδιος ο λαός που τούς έστειλε εκεί ποιοι από αυτούς είναι οι “ώριμοι”, όπως θέλουν οι ίδιοι να αυτοπροσδιορίζονται! Θα πρέπει να αφήνετε το λαό να απολαύσει “ωριμότητα”! Επιβάλλεται ο λαός να γνωρίζει κάθε σκηνή, κάθε εικόνα και κάθε φράση που εκστομίζει έκαστος κι έκαστη εκεί μέσα, ώστε να ξέρει ποιον να θέσει “υποψήφιο προς αποχώρηση” και ποιος να πάρει τον μπούλο από 'κει μέσα στις επόμενες εκλογές!

Γιατί όταν πχ επί μία ολόκληρη πενταετία οι προηγούμενες κυβερνήσεις πέρναγαν νόμους με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και μάλιστα χωρίς ποτέ να επικυρώνονται από τη Βουλή (βλέπε ΕΡΤ ΑΕ), εκεί δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα! Τα πάντα ήταν θεμιτά, ηθικά, και νόμιμα, γιατί μας “έσωζαν” από την “καταστροφή”! Όμως, τεράστιο πρόβλημα για τη λειτουργία του Ελληνικού Κοινοβουλίου δημιουργείται μόνο για το πού θα καθίσει αυτή η “αυταρχική” και “δικτατορική” Πρόεδρος της Βουλής! Κι αυτός είναι ένας πολύ “σοβαρός” λόγος για να μετατρέψουμε τη Βουλή σε γήπεδο! Η υποκρισία στο αποκορύφωμά της!!!!!


Ετικέτες , , , , , , , ,