Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010

Και Οι Roxette Στην Αθήνα!


Και οι Roxette θα βρεθούν στην Αθήνα στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους!

Μετά από πολλά χρόνια και κυρίως μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η Marie Fredriksson, οι Roxette είναι καλά και πανέτοιμοι να επανέλθουν στα μουσικά πράγματα!

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 θα βρεθούν στο Terra Vibe Park, στην Αθήνα.

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων Τρίτη, 23/11/2010

Περισσότερα:

Ετικέτες , , ,

5 Comments:

Blogger Jimmy Bloody Rose said...

Αγαπάμε Roxette!
Και βεβαίως θα είμαστε εκεί!

Φέτος θα φύγουν πολλά λεφτά στις συναυλίες!!!
:P
;)

Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010 1:14:00 μ.μ.  
Anonymous Αθανασία said...

Γειάσου Δημητράκη...άλλο ένα σπουδαίο συγκρότημα,της δεκαετίας του 80'...και 90'...έ,είχε προβλήμα υγείας και σοβαρό,η Μαρί Φρεντρικσον?μα...τι πρόβλημα καλό μου?...ένα διάστημα είχε,ακουστεί ότι παντρέυτηκε και έκανε και παιδάκι μάλιστα?κάτι τέτοιο....και ίσως και για αυτό,είχε αφήσει για μεγάλο διάστημα τη καριέρα,της στο τραγούδι και έτσι διαλύθηκε τότε και το συγκρότημα...εγώ,αυτό θυμάμαι..τώρα αυτό,που λές περί σοβαρών προβλημάτων,υγείας δε το ξερα...αλλά είναι καλό,που τώρα είναι καλύτερα στην υγεία της...καλησπέρες...

Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010 6:51:00 μ.μ.  
Blogger Jimmy Bloody Rose said...

Σοκαρίστηκα όταν πριν δύο χρόνια σε ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα του MAD TV (δεν θυμάμαι για τι ακριβώς, νομίζω καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών ήταν) διάβασα (σε ένα "super" το λένε;) έγραφε ότι το Σεπτέμβριο του 2002 η Marie Fredriksson έκανε επέμβαση γιατί είχε όγκο στον εγκέφαλο.
Κι όλο αυτό το ανακάλυψε τυχαία όταν έπεσε στο μπάνιο της.

Η επέμβαση ήταν πετυχημένη, όμως τα προβλήματα που της άφησε την έκαναν τότε να αφήσει τη μουσική και να ασχοληθεί με τη ζωγραφική.

Σήμερα από ό,τι διαβάζω είναι υγιής και δεν λαμβάνει πλέον αγωγή.

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2010 7:07:00 μ.μ.  
Blogger Jimmy Bloody Rose said...

Εύχομαι όχι μόνο να μπορεί να τραγουδήσει, αλλά και να γράψει μουσική, γιατί οι Roxette, και η Marie Fredriksson και ο Per Gessle είναι δύο πολύ ταλαντούχοι συνθέτες που έχουν πολλά να δώσουν!

Ειδικά, όταν βλέπεις σήμερα τί Γκα-γκαούτσαλα επιπλέουν ως γνήσιοι φελλοί στον απέραντο ωκεανό της μουσικής βιομηχανίας, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!
...Είναι για να ανέβεις στον πύργο του Πειραιά και "να πηδηχτείς από"... την ταράτσα του!!!
LOL

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2010 7:17:00 μ.μ.  
Anonymous Αθανασία said...

Χαααααααχαχαααααααχαααααχα!χααααααααααααααααααααααααααα!ε,όπως το λες καλό μου...έτσι! γκα-γκαούτσαλα!χαααααααχααααααααχαχαχααααααααααα! ε,εμείς παιδάκι μου είμαστε τυχεροί επειδή μεγαλώσαμε,σε άλλη-ες εποχές...πιό όμορφες,και ΕΝΤΕΛΩΣ αλλιώς μουσικά...ε,ας κάτσουν να ακούσουν το 'listen to your heart'(τρα-γου-δά-ρα παρεπιπτόντως!με αυτό μεγάλωσα εγώ το άκουγα σε όολη την πρό-εφηβεία και σε όολη την εφηβεία μου θυμάμαι...το ακούγαμε,και μας κλαίγαμε τότε θυμάμαι..)ή το 'it must have been love'με τα απίστευτα φωνητικά της Μαρί φυσικά που βέβαια γράφτηκε,τότε για μιά χαζό-ταινία ('pretty woman')αλλά ήταν απίστευτο τραγούδι,και έγινε ένα από τα πιό διάσημα χίτς της δεκαετίας...ε,και μετά ας έρθουν να μας πούν τα δικά τους..τα σαχλοκούδουνα...όπως η ηλίθια η Rhianna που πρόσφατα,έβγαλε και βίντεο-κλίπ όπου π...ιέται (κανονικά όμως με κάποια άλλη γυναίκα)...αίσχη!!!...τότε δε κάναν τέτοια οι καλλιτέχνες...ήταν αλλιώς έβγαζαν κάτι...δεν ήταν όπως οι σημερινοί....καλησπέρες καλό μου...

Δευτέρα, Νοεμβρίου 22, 2010 7:58:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home