Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2010

X FALTSO



Βράδυ Παρασκευής, Παραμονής Χριστουγέννων και ο γράφων -όπως κάθε Παρασκευή βράδυ- έχει εκπομπή στο WILD RADIO και όπως συνηθίζει έχει ανοιχτή την τηλεόραση και κατά διαστήματα ψιλοχαζέβει. Επειδή όμως η αγαπημένη του Νικολούλη κάνει διακοπές, ο γράφων αρχίζει να φρικάρει άσχημα με την απόλυτη ανυπαρξία της τηλεοπτικής πραγματικότητας και ξεσπάει τα νεύρα του από όλη την εβδομάδα στο τηλεκοντρόλ! Σε κάποια φάση κουράζεται το δάχτυλό του και προκειμένου να αποφύγει τον κ. “Στην Κοιλιά Μας” Σπύρο Παπαδόπουλο, αράζει στον ANT1 και στο Χ SFAXTON, ε συγγνώμη στο X FACTOR ήθελα να γράψω, ή για να είμαστε πιο ακριβείς στο X FALTSO! Κι όταν λέμε για φάλτσο μιλάμε για πολύ φάλτσο! Η πλήρης αφωνία!

Και το άσχημο δεν είναι η πληρέστατη αφωνία ενός νέου παιδιού από την ελλιπέστατη προετοιμασία του, αλλά η πλήρης “κάλυψή” του από υποτιθέμενους “επαγγελματίες” της μουσικής βιομηχανίας! Στο τέλος της βραδιάς ένας νεαρός υποψήφιος και μία νεαρή υποψήφια βρέθηκαν αντιμέτωποι. Ο νεαρός υποψήφιος “έσφαξε” το “Wanted Dead Or Alive” των Bon Jovi, ενώ η νεαρή υποψήφια τραγούδησε αξιοπρεπώς το σαφώς δυσκολότερο τραγούδι “All The Man That I Need” της Whitney Houston. Αδυνατώ να φανταστώ τί θα γινόταν αν έβαζαν το συγκεκριμένο νεαρό να τραγουδήσει, όχι το "Wanted Dead Or Alive" που είναι από τα σχετικά πιο εύκολα τραγούδια των Bon Jovi, αλλά το "Diamond Ring", ή ακόμα χειρότερα το "Born To Be My Baby"!

Οι δύο υποτιθέμενοι “επαγγελματίες” που θεοποίησαν τη σφαγή του “Wanted Dead Or Alive” –η οποία ήταν τέτοια που αν το έβλεπαν οι δημιουργοί του θα κινούνταν δικαστικά!- ήταν ο πρώην διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας “Heaven” Γιώργος “Siga-Min-Pidihto-Ap’-To-Parathiro” Λεβέντης και ο μέγας τραγουδοποιός της κλάψας Γιώργος Θεοφάνους!

Κύριοι, με αυτά που κάνετε, έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε καταστρέψει τη μουσική βιομηχανία; Θεοποιείτε το κάθε άφωνο wanna be star και έχετε δημιουργήσει “καριέρες” ατόμων που το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν στη ζωή τους με εξαιρετικό ταλέντο είναι η πορνεία!
Με όλες αυτές τις μαλακίες που κάνουν μεγαλοστελέχη της μουσικής βιομηχανίας, θέλω να μου πείτε πώς είναι δυνατόν οι πωλήσεις μουσικών άλμπουμ να μην πάρουν τη κατιούσα ολοταχώς για τα τάρταρα; …Και οι δισκογραφικές εταιρείες να μην οδεύουν προς κλείσιμο;
Συν το ότι οδηγείτε το κάθε καβαλημένο νεόκοπο αστέρα στην αυτοκτονία, τη στιγμή που θα σβήσουν τα φώτα μια για πάντα και δεν θα βρίσκεται κανείς θαυμαστής/ρια να τσιρίζει το όνομά του, ή να προσπαθεί να σκίσει το πουκάμισό του!

Ετικέτες , ,

1 Comments:

Anonymous Αθανασία said...

Χααααααααααχαααααααααααααααααχααααααααχααααααααααααααααχααααααααααααχαααααααααααααααααααααχααααααααααααααχαααααααααααααααααα!!έχεις δίκιο καλό μου παιδί!, έ,πάνε οι 'χρυσές' ημέρες του ελληνικού τραγουδιού πιά...ε,εγώ μεγάλωσα στη δεκαετία του '8Ο και φρίτω με αυτούς τους γελοίους...άσε μωρέ με τους μαλάκες...άχρηστοι όλοι τους,άφωνοι ακόμη κι ένα γαιδούρι γκαρίζει καλύτερα από αυτούς...(ε,έθιξα και το κακόμοιρο,το αξιαγάπητο ζωντανό)με την ατυχή μου σύγκριση τώρα...πολύ γελίοι λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε!καλό μου καλή χρονιά με υγεία,με ευημερία,και με όλα τα καλά σου έυχομαι...και..με λιγότερους ηλίθιους γύρω σου,να σου σπάνε τα νέυρα...καλησπέρες...

Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2011 8:19:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home