Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2011

"Ηλίθιες" Απορίες Για Το Μακελειό Στον Αγ. Ι. Ρέντη

Γιώργος Σκυλογιάννης, 22 ετών Γιάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών


Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω τόσο σύντομα για το θέμα των άτυχων παιδιών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο μακελειό στο Ρέντη, Γιάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη, αλλά επειδή διαβάζω κι ακούω ότι μάλλον απ' ό,τι φαίνεται θα αργήσουν να βρεθούν οι δράστες, θα ήθελα μόνο να γράψω κάποιες απορίες μου, γιατί οκ, καλά τα κλάματα, τα εικονοστάσια και οι παντώς είδους φανφαρισμοί μπροστά στα τηλεοπτικά συνεργεία, αλλά ίσως ήρθε η στιγμή να σκουπίσουν τα μάτια τους οι αστυνομικοί και να αρχίσουν την έρευνα.
Δεν θα κρίνω το γεγονός (προσωπικά δεν βρισκόμουν στην περιοχή εκείνη την ώρα, απλώς "πουλάκια" δεξιά κι αριστερά ακούω!) ότι βλέποντας οι υπόλοιποι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τους συναδέλφους τους να χαροπαλεύουν στο δρόμο σοκαρίστηκαν και δεν έφυγε κανένα μηχανάκι να οργώσει τα στενά του Ρέντη (και δεν υπάρχουν και πολλοί "διέξοδοι"). Όμως με προβληματίζει εάν το σοκ κι η θλίψη έχει "κοκαλώσει" και "παγώσει" τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να κωλυσιεργεί η όποια έρευνα από εκεί και μετά.

1. Αναρωτιέμαι αν το βίντεο από το βενζινάδικο που έδειξε η τηλεόραση του ALPHA είναι το μοναδικό σε μία περιοχή με αρκετές επιχειρήσεις με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης και ειδικά στην πλατεία του Ρέντη όπου υπάρχουν τρεις τράπεζες κι ένα ταχυδρομείο.
Θα μου πεις τώρα, δουλεύουν όλα; αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο, γιατί υπάρχουν και πολλά "καβούρια" στην περιοχή!
Όμως η έρευνα πρέπει να γίνει και όσες επιχειρήσεις διαθέτουν κλειστό κύκλωμα είναι υποχρεωμένες να δώσουν τα βίντεο, έτσι όπως έχουν την απαίτηση σε κάθε μαλακισμένο χτύπημα του γαμημένου τους συναγερμού, να επεμβαίνει άμεσα η αστυνομία για να ελέγξει αν μπήκε καμιά γάτα, ή απλώς ο "διαχειριστής" του συστήματος ήταν ιδιαίτερα ερωτευμένος!

2. Τέλος, αναρωτιέμαι εάν από τη στιγμή του δυστυχούς συμβάντος στο Ρέντη μέχρι σήμερα έγιναν καταθέσεις από όλους τους τυχόν μάρτυρες που μπορεί να βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίοι μπορεί να είχαν και πανοραμική εικόνα του επεισοδίου. Οφείλει η αστυνομία να κάνει μία πιο λεπτομερή έρευνα, να πάρει καταθέσεις από όλους όσους βρέθηκαν κοντά και είχαν οπτική επαφή, από όλους όσους είδαν κάτι περίεργο να κινείται και να τρέχει στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας, και όσους είδαν κάτι να τους καλέσει από τη Γ.Α.Δ.Α. για να δουν το αγαπημένο "άλμπουμ" με όλα τα μεγάλα μπουμπουκο-μπούμπουκα κλπ.
Και σε αυτή την έρευνα οφείλουν να συνδράμουν όλοι. Ακόμη κι όσοι έχουν παιδιά και φοβούνται, γιατί θα μπορούσε στη θέση του Γιώργου και του Γιάννη να βρεθούν τα παιδιά τους, ή και οι ίδιοι. Και αυτό το μπουρδέλο που λέγεται "κράτος", αυτή τη γαμω-κοινωνία που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, πρέπει πρώτα εμείς να προσπαθούμε να την προστατεύουμε και να μην συνηθίζουμε να το αφήνουμε για τους άλλους! Γιατί τότε αύριο θα είμαστε κι εμείς στη θέση του θύματος!

Τέρμα η κλάψα! Ήρθε η ώρα για δουλειά!

Ετικέτες , ,