Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Ας “ματώσουμε” λοιπόν!

Υπαρκτές Ευθύνες - Ανύπαρκτοι Ανεύθυνοι!

Σήμερα όλη μέρα άρχισε να με “τρώει το σαράκι”, ότι δεν πρόλαβα χτες βράδυ να αναφερθώ στο άρθρο μου "Το Ύστατο Χαίρε Στους Ήρωες Του Ρέντη! Τους Δικούς Μας Ήρωες!" σε κάθε υπεύθυνο της κατάληξης των παιδιών. Κι αναφέρομαι κυρίως στους πολιτικούς υπεύθυνους, το Γιωργάκη Παπανδρέου και τον αρχιλογιστή-ένα εκατομμύριο εκατόν μία χιλιάδες εκατόν μία και δέκα, τρωικανό ρουφιάνο Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Να χαίρεστε την οικονομική πολιτική σας! Βάζοντας τους αστυνομικούς να τσοντάρουν για την ασφάλειά τους, για τα έξοδα της υπηρεσίας! Αλλά εδώ θα μου πεις δεν υπάρχουν σύριγγες και βαμβάκι στα νοσοκομεία! ΧΑ!

...το Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος βγήκε προχτές και κάτι μουρμούριζε στη βουλή, αντί να παραιτηθεί ως όφειλε ο ανύπαρκτος!

...και τον προκαθήμενό του, τη μέγα πολιτική φούσκα, τον θεοποιημένο υπουργό δημόσιας τάξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος οικειοποιήθηκε το λάθος του Σάββα Ξηρού να σκάσει η βόμβα στα χέρια του λες και τον συνέλαβε ο ίδιος!

Κι οποίος επίσης ποτέ δεν παραιτήθηκε για το θάνατο του υπασπιστή του!

Έτσι αντρίκελα της εξουσίας! Κρατάτε τις καρέκλες σας να μη σας φύγουν!

Όμως τελικά κακώς ανησυχούσα τόσο πολύ για το κείμενό μου όλο το πρωί!

Γιατί 'οταν γράφω: “Αισθάνομαι ένοχος προς όλες τις νεότερες γενιές. Ένοχος! Όσες ενοχές δεν ένιωσαν ποτέ τους 300 καρεκλοκώληδες, τις ένιωσα εγώ!”, τότε τα γράφω όλα!

Κι αναφέρομαι σε όλους τους έχοντες την εξουσία! Την όποια εξουσία!

Πολύ χαίρομαι που κάποιες φορές, όταν κι όπου χρειάζεται, η πένα μου λειτουργεί σαν το κεντρί του σκορπιού!

Ευθύβολο και δηλητηριώδες!

Αυτά προς στιγμήν! Εμείς αγαπητοί “Καρεκλοκώληδες” θα τα ξαναπούμε...! Γιατί όπως έχει πει κι ο αρχιψεύταρος, αρχικαρεκλοκώλης αρχηγός σας, ήρθε η ώρα να “ματώσουμε”!

Ας “ματώσουμε” λοιπόν!

Ετικέτες , , ,