Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Τρίτη, Φεβρουαρίου 05, 2013

Η Ελληνική Εκδοχή Του "Εξπρές του Μεσονυχτίου"! Το Ελληνικό Γκουαντάναμο! By Antonis Samaras!

Αντώνη Σαμαρά ακόμα να παραιτήσεις τους ακροδεξιούς υπουργούς σου Νίκο Δένδια και Σίμο Κεδίκογλου;

Ο πρώτος, μετά από όσα εγκληματικά λάθη έγιναν από την Ελληνική Αστυνομία, βγήκε στο κρατικό MOUGA για να υπερασπιστεί τις επεξεργασμένες φωτογραφίες παραδεχόμενος έτσι ότι οι συλληφθέντες για την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης υπέστησαν τόσο άγριο ξυλοδαρμό που δεν ήταν αναγνωρίσιμοι!
Τόνισε δε επανειλημμένως, πως επρόκειτο για "τρομοκράτες" προσπαθώντας να ακυρώσει τηλεοπτικώς και προτού οι κατηγορούμενοι φτάσουν καν στο δικαστήριο το τεκμήριο της αθωότητας που έχει κάθε κατηγορούμενος! Ίσως είναι η πρώτη φορά που υπουργός προσπαθεί τόσο ανοικτά και ξεδιάντροπα να επηρεάσει τη "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη. Μετά τη σημερινή εμφάνιση του σερίφη-υπουργού Νίκου Δένδια, σε ποιο Ελληνικό δικαστήριο δύναται να υπάρξει μία δίκαιη δίκη;
Αλήθεια, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης τί γνώμη έχει επ' αυτού;

Ο δεύτερος, μετά από τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες κατασυκοφάντησης και διαστρέβλωσης δηλώσεων και γεγονότων μαζί με τη βοήθεια της ομάδας του αυτοαποκαλούμενης ως "Ομάδας Αλήθειας", εξακολουθεί να προσπαθεί να διαστρεβλώνει δηλώσεις και γεγονότα προς πάσα κατεύθυνση και κάθε διαφωνούσα πλευρά! Τελευταίο του εγχείρημα οι διαστρέβλωση των δηλώσεων του Στάθη Παναγούλη.

Αντώνη Σαμαρά ήρθε η δική σου ώρα να καταδικάσεις κάθε μορφή βίας από όποιον κρατικό φορέα ή παρακρατικό μηχανισμό (βλ. "Χρυσή Αυγή") κι αν προέρχεται! Και μάλιστα έμπρακτα! Στέλνοντας στον αγύριστο τους ακροδεξιούς υπουργούς σου Νίκο Δένδια και Σίμο Κεδίκογλου. Διαφορετικά είσαι κι ο ίδιος ακροδεξιός, αφού υποθάλπεις το φασισμό, τη φασιστική νοοτροπία και αργά ή γρήγορα θα εδραιώσεις το ναζισμό στην Ελλάδα!

ΥΓ. Γενικά είμαι ενάντια σε κάθε δημοσίευση οπτικού υλικού (φωτογραφίας ή βίντεο) σε περιπτώσεις που γίνεται προσπάθεια αδύναμοι άνθρωποι να τούς κοτσάρουν μια ταμπέλα και να τούς περιθωριοποιήσουν καταδικάζοντάς τους! Κι όσοι μπαίνουν κατά καιρούς εδώ και διαβάζουν, το ξέρουν. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση που καταπατούνται βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν γίνεται να καταδικάσεις κάνοντας ευρέως γνωστά τα κατορθώματα της εξουσίας, δίχως να δείξεις τα κατορθώματα της!


Οι φωτογραφίες της ντροπής, που ούτε ο Alan Parker στο "Εξπρές Του Μεσονυχτίου" δεν θα μπορούσε να φανταστεί:

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ                                               ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

   
















Πηγές φωτό: www.zougla.gr

Ετικέτες , , , ,