Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

THIS IS NOT A COUP




Στηρίζουμε ΟΛΟΙ την πολύτιμη προσπάθεια του Άρη Χατζηστεφάνου και της ομάδας του στην Infowar Productions της διάδοσης της σύγχρονης ελληνικής -και όχι μόνο!- πραγματικότητας. Μετά τα εξαιρετικά DEBTOCRACY (2011), CATASTROIKA (2012) και FASCISM INC. (2014) που επιβάλλεται να τα δουν ΟΛΟΙ προκειμένου να μπορέσουν να βγάλουν ορθά συμπεράσματα για το πολιτικό γίγνεσθαι των τελευταίων δεκαετιών, άλλη μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια έρχεται από την ανεξάρτητη Infowar Productions, την οποία πρέπει να στηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι προκείμενου να γίνει και αυτή καλοτάξιδη όπως οι τρεις προηγούμενες.


THIS IS NOT A COUP 



INFOWAR PRODUCTIONS, CREATOR OF THE DOCUMENTARIES DEBTOCRACY (2011), CATASTROIKA (2012) AND FASCISM INC. (2014) IS PREPARING ITS FOURTH PROJECT ON THE ROLE OF THE EU, AND PARTICULARLY ECB, IN UNDERMINING DEMOCRACY IN EUROPE 

The new documentary describes ECB’s financial interventions in states like Italy, Ireland, Portugal, Cyprus and Greece. Featuring well known academics, politicians and journalists, it analyses the relation of EU institutions with big corporations and banks. In order to guarantee full independence from private companies and interests, the project is financed through crowdfunding – namely donations from citizens, trade unions and independent organizations and foundations across the globe. Following an initial period of festival screenings and TV broadcastings, the documentary will be freely distributed to all interested parties under creative commons license. 

Η INFOWAR PRODUCTIONS, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ DEBTOCRACY (2011), CATASTROIKA (2012) ΚΑΙ FASCISM INC. (2014) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τις παρεμβάσεις της ΕΚΤ σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ελλάδα. 
Γνωστοί πανεπιστημιακοί δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των οικονομικών πραξικοπημάτων περιγράφουν τις διασυνδέσεις της ΕΕ με μεγάλες επιχειρήσεις και τράπεζες. 
Το THIS IS NOT A COUP αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους έξι μήνες. 
Όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ, τα οποία ξεπέρασαν τα έξι εκατομμύρια views στο Ιντερνετ, θα διατίθεται δωρεάν ύστερα από μια σύντομη περίοδο προβολών σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις. 
Για άλλη μια φορά μοναδικός χορηγός μας είναι οι ίδιοι οι θεατές, οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την παραγωγή μέσω Paypal και Τραπεζικού λογαριασμού.

Περισσότερα: thisisnotacoup.com 
                       info-war.gr

Ετικέτες , , , , , ,