Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2011

Φτηνές Πολιτικές Ψυχές, Έτοιμες Να “Συνταξιοδοτηθούν” Μια Για Πάντα!

Σύμφωνα με το real.gr:
“Την οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ που δολοφονήθηκαν την 1η Μαρτίου αποφάσισε η Βουλή.

Μετά από πρόταση του Φίλιππου Πετσάλνικου, η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε να ενισχύσει με το ποσό των 20.000 ευρώ εφάπαξ τις δύο οικογένειες των Ιωάννη Ευαγγελινέλη και Γιώργου Σκυλογιάννη οι οποίοι "δολοφονήθηκαν από αδίστακτους εγκληματίες θυσιάζοντας τη ζωή τους για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών".”

Αναρωτιέμαι, χωρίς να θέλω καθόλου να κάνω φτηνή αντιπολίτευση και μάλιστα στο θάνατο δύο νέων ανθρώπων, στους οποίους προσωπικά αισθάνομαι απόλυτα υποχρεωμένος, αλλά κύριοι βολευτές τόσο κοστολογείτε τις ζωές δύο νέων ανθρώπων;
20.000 Ευρώ! Και μάλιστα εφάπαξ;! Δηλαδή περίπου ας πούμε σαν να τους δίνετε μία σύνταξη 1.000 ευρώ για 1,5 χρόνο περίπου! Και μετά; Τί; Τίποτα; 20.000 ευρώ κι έξω απ' την πόρτα!
Κύριοι, δεν μιλάμε για ελεημοσύνη, αλλά για αξιοπρέπεια!

Σίγουρα οι άνθρωποι που έφυγαν δεν γυρίζουν πίσω, όμως δεν μπορείς να στέλνεις στο θάνατο νέους ανθρώπους να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν με “σφεντόνες” αδίστακτους και σχιζοφρενής αρχιμαφιόζους και τρομοκράτες και μετά να κάνεις το κορόιδο και να μην προσπαθείς να αποκαταστήσεις οικονομικά τουλάχιστον τις οικογένειές τους!
Όχι ότι παρέχοντάς τους μία αξιοπρεπή σύνταξη, θα τους λύσεις όλα τους τα προβλήματα. Τουλάχιστον όμως θα βοηθήσεις να είσαι πάντα εκεί, δίπλα τους, όπως σίγουρα θα έκαναν τα παιδιά τους, εάν εξακολουθούσαν να ζούσαν.

Κι αναρωτιέμαι αθεόφοβοι, γι' αυτό σπεύσατε να αποκλείσετε την τρομοκρατική ενέργεια;
Δεν ξέρω! Δεν έχω στοιχεία για τίποτα! Δεν είμαι ούτε αστυνομικός, ούτε καν ρεπόρτερ να ερευνώ! Πολύ περισσότερο δεν θα γούσταρα να αναστατώσω τις οικογένειές τους αφήνοντας να εννοηθεί το οποιοδήποτε υπονοούμενο! Θεέ μου, μακριά από μένα! Όμως ο εγκέφαλός μου τα βλέπει όλα σκοτεινά και ύποπτα! Και μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτος ο αποκλεισμός της τρομοκρατικής ενέργειας! Όσο ύποπτο μου φαίνεται σε μία περιοχή με ένα σορό κάμερες, να μην φάνηκε πουθενά τίποτα, παρά μόνο κάποια πλάνα από την κάμερα ενός βενζινάδικου.

Αναρωτιέμαι γιατί να δικαιούνται τα θύματα τρομοκρατίας χορήγηση σύνταξης, και μάλιστα ακόμη και πολύ ευκατάστατοι πολιτικοί και να μην δικαιούνται οι ήρωες του έθνους!
Γιατί δεν ψηφίζετε ένα νόμο με βάσει τον οποίο θα χορηγείται απευθείας μία αξιοπρεπής σύνταξη (1.200 ευρώ, μόνιμα! Όχι για λίγους μήνες μόνο!) στις οικογένειες όλων όσοι ξεψύχησαν πάνω στο καθήκον! Αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, συμπεριλαμβανομένων και των εθελοντών δασοπυρόσβεσης, και βεβαίως των στρατιωτικών που ξεψυχούν στο καθήκον, όπως τόσους αεροπόρους έχουμε θρηνήσει τα τελευταία χρόνια. Όποιος πεθαίνει πάνω στο καθήκον, ακόμη και στην πρώτη μέρα εργασίας, να δικαιούται τη σύνταξη.
Και μην ανησυχείτε! Να εξαιρείται ο στρατευμένος κλήρος σε καιρό πολέμου, εάν αυτό φοβάστε! Εκτός κι αν παρέχετε τόση προστασία προς το έμψυχο δυναμικό των ένστολων επαγγελμάτων που το θεωρείτε δεδομένο ότι κάθε τόσο θα θρηνούμε νέες, αθώες ψυχές που απλώς προσπάθησαν να κάνουν το καθήκον τους προς την πατρίδα.

Όμως απ' όσο γνωρίζω κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Ακόμη και για τους ήρωες των Ιμίων ψηφίσατε ειδικό νόμο για κάτι τέτοιο (αν θυμάμαι καλά και δεν με απατά η μνήμη μου!).
Ακόμη κι αυτά τα χρήματα τσιγκουνεύεστε; Και μάλιστα σε μία τέτοια φάση που η εγκληματικότητα έχει ανέβει στα ύψη;
Αν δεν υπάρχουν φράγκα, γιατί δεν κόβετε από τις βολευτικές αποζημιώσεις;
(ΧΑΧΑ Βάζω στοίχημα ότι θα μαζέψω 300 μούντζες!)

Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί ακόμη και τον θάνατο απαιτείτε να καπηλεύεστε!
Η ψυχή σας είναι τόσο φτηνή, που τα μόνα συναισθήματα που εμπνέετε στους νέους ανθρώπους είναι εμετική αηδία!
Φτηνές πολιτικές ψυχές, έτοιμες να “συνταξιοδοτηθούν” μια για πάντα!


ΥΓ. Το ότι θα καταντούσε το bloodyrose.com συνδικαλιστικό όργανο των ένστολων επαγγελμάτων, δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!
Όμως δεν μπορώ να ζω δίπλα στο θάνατο και να σωπαίνω!
Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να μην υποθάλπουμε το νεώτερο εμφύλιο πόλεμο!

Ετικέτες , , ,