Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2018

Σίγησε Για Πάντα Η Φωνή Της Ιρλανδίας! Έφυγε Η Dolores O'Riordan στα 46 της!










Πριν λίγο είδα στο BBC να περνά στο crawl με τις βασικές ειδήσεις της ημέρας στο κάτω μέρος της οθόνης η είδηση ότι η τραγουδίστρια των Cranberries Dolores O'Riordan έφυγε ξαφνικά χτες στα 46 της. Η είδηση παίζει παντού, σε όλες τις διεθνείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, οπότε δυστυχώς το BBC δεν έπεσε θύμα των fake news!

Σύμφωνα με το www.irishnews.com χτες Δευτέρα, 15/1/2018 στις 9.05 το πρωί τοπική ώρα νεκρή βρέθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton στο Park Lane του Λονδίνου η Dolores O'Riordan. Η μελαγχολική, μα συνάμα δυναμική φωνή της Ιρλανδίας σίγησε για πάντα!
Καλό ταξίδι, Dolores!


Αντιπροχτές ο Τζίμης Πανούσης, χτες η Dolores O'Riordan...Σκατά! Άλλη μια κωλοχρονιά για τη ροκ ξεκίνησε! 
Ευτυχισμένος ο Νέος ...Πάσχας!



ΥΓ. Προχτές ο γνωστός ακατονόμαστος καπηλευτής του Κυπριακού πόνου έκανε συλλυπητήρια ανακοίνωση στο φατσορουφιάνο για τον Πανούση. 

Πάντα τον λυπόμουνα όταν έτρωγε αυγά και γιαούρτια τις εποχές που η σύζυγός του ψήφιζε το πρώτο μνημόνιο! Όμως προχτές το τράβαγε ο οργανισμός του ένα "ζωντανό" γιαουρτάκι, ή ένα αυγό μελάτο!!!

Πρώτα κυνηγάς έναν άνθρωπο, τον πολεμάς με όλα σου τα μέσα. Και όταν πεθάνει, τότε το παίζεις τεθλιμμένη μυξοχήρα! Βρε, ΟΥΣΤ!  


Εγώ ξέρω ότι το μόνο που έχει σημασία είναι η συμπεριφορά μας όταν ζει κάποιος! Άμα πεθάνει, όσο κλαψομούνα κι αν το παίζει κανείς, το μόνο που καταφέρνει είναι να αυτογελοιοποιείται!

Καλά μυαλά!


Πηγή Φωτό-Ρεπορτάζ: http://www.irishnews.com/magazine/entertainment/2018/01/15/news/the-cranberries-dolores-o-riordan-dead-at-46-in-park-lane-hotel-1233019/?ref=sh 





Ετικέτες , , , , ,