Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Σάββατο, Απριλίου 02, 2011

Κατάλαβε Κανείς Τί Είπα; Δεν Νομίζω. . . ! ! !

Επειδή χτες βράδυ συζήτησα διαδικτυακά με ένα πρόσωπο επί πολύ ώρα, το οποίο παρόλο που στην αρχή αρνήθηκε την ενόχλησή του από κάποια από τα γραφόμενά μου στο BLOODY ROSE, στην πραγματικότητα ενοχλήθηκε πάρα πολύ έντονα από αυτά και τα θεώρησε άκρως ανυπόστατα κι επιπόλαια εκφρασμένα, μέχρι του σημείου ούτε λίγο, ούτε πολύ να υποστηρίξει ότι σκοπός μου ήταν να δυσφημίσω κάποιους ανθρώπους και τη δουλειά τους, έχω να του πω ότι ΝΑΙ! Έχει απόλυτο δίκιο!
ΤΟ απόλυτο δίκιο!

Σε αυτή τη χώρα τα πάντα δουλεύουν σωστά, ρολόι, χωρίς λάθη και παραλείψεις κι εγώ είμαι ένας ηλίθιος μαλάκας που γράφω υπερβολές για να κράξω κόσμο αδίκως!...Με άκρως σκοτεινά και ύποπτα σχέδια!

Σε αυτή τη γαμημένη χώρα δεν έχουμε μάθει ποτέ να δεχόμαστε τη διαφορετική άποψη κάποιου άλλου. Θεωρούμε ότι όποιος θέτει ερωτήματα, όποιος πολύ απλά γράφει τις δικές του “ηλίθιες απορίες”, όποιος αμφισβητεί κάποιες από τις “αλήθειες” που κάποιοι προσπαθούν να τον “ταΐσουν” ότι απλώς έχει την διάθεση αμαυρώσεως της εικόνας κάποιου άλλου και μοναδικός του στόχος και σκοπός είναι η σπίλωση και η δυσφήμιση κάποιου άλλου!
ΕΛΕΩΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

Επιτέλους ας καταλάβουμε κάποτε σε αυτή τη γαμημένη κοινωνία ότι μόνο μέσω τις αμφισβήτησης της όποιας “αλήθειας” ως μοναδικής “αυθεντίας” μπορούμε να γίνουμε όλοι μας καλύτεροι σε κάθε επίπεδο και τομέα και να προχωρήσουμε μπροστά. Κι ίσως τότε μπορέσουμε να πλησιάσουμε και πιο κοντά στη μοναδική αντικειμενική αλήθεια.
Έχοντας την ψευδαίσθηση ότι όλα λειτουργούν σωστά και τέλεια το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι να μείνεις στάσιμος, σε λανθασμένες συνήθειες, τακτικές, πρακτικές, λειτουργίες και τελικά σε λανθασμένο αποτέλεσμα!


Ναι! Έχετε δίκιο! Ο Jimmy Bloody Rose είναι μέλος μασονικών, τεκτονικών ομάδων, της ομάδας Ε, είναι Ελοχίμ και Νεφελίμ μαζί, δύο στη συσκευασία του ενός! ...κι επίσης προέρχεται από τον πλανήτη Άρη, αν και Ολυμπιακός κι είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του εξ από δω!

ΥΓ. Νο 1: Πέρα από την πλάκα και το χιούμορ που συνηθίζω να χρησιμοποιώ κυρίως όταν με στεναχωρεί κάτι, ειλικρινά ποτέ δεν περίμενα να ενοχληθούν κάποιοι άνθρωποι τόσο πολύ έντονα και ειδικά όταν ο σκοπός μου μάλλον το εντελώς αντίθετο ήταν! Τέλος πάντων!

ΥΓ. Νο 2: Στο σημείο αυτό να σας υπενθυμίσω, κυρίως στους νέους αναγνώστες ότι όλες οι ιστοσελίδες-μπλογκ-ιστολόγια που διαχειρίζομαι έχουν τη δυνατότητα του απευθείας ελεύθερου σχολιασμού. Μοναδικά σχόλια που σβήνονται είναι κάποια ενοχλητικά διαφημιστικά spam με συνδέσμους σε αμφιβόλου ποιότητας ιστοσελίδες και αν κάποιο κρίνω -μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί- ότι έχει ξεπεράσει τη δική μου "κόκκινη γραμμή" προσβολής κάποιου προσώπου.
Στο παρελθόν έχω αφήσει ακόμα και υβριστικά, ή ειρωνικά και προσβλητικά σχόλια στο πρόσωπό μου.
Επίσης αν κάποιο πρόσωπο θεωρεί ότι προσβάλλεται μπορεί να μου στείλει e-mail και εγώ θα το δημοσιεύσω αν το επιθυμεί, εννοείτε με το δικό μου σχολιασμό-απάντηση (αν έχω όρεξη να του απαντήσω).
Αυτά τα ολίγα!

Ετικέτες , ,