Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.grΣάββατο, Απριλίου 16, 2011

Τα Συχαρίκια Μου Στο Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη...!

Τα συγχαρητήριά μου στο δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη για το έκτρωμα που κατασκευάζει στη πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) στη Νίκαια!

Τις τελευταίες βδομάδες λόγω τραυματισμού μου στο πόδι σταμάτησα να πηγαινοέρχομαι Ρέντη-Κορυδαλλό με τα πόδια και πηγαινοέρχομαι με τη συγκοινωνία. Μου ανάψανε τα “λαμπάκια” και μου ανέβηκε η πίεση όταν είδα έκπληκτος στη πλατεία Δαβάκη, στο γνωστό Περιβολάκι της Νίκαιας να γίνονται έργα στην πλατεία, μεγαλώνοντάς την και στενεύοντας το δρόμο γύρω της. Περιττό να σας γράψω ότι πλέον κάθε φορά που επιστρέφω με το λεωφορείο, κάθε φορά κολλάει στη νέα πλατεία Δαβάκη. Μα κάθε φορά όμως!
Μπράβο Δήμαρχε! Ωραίες ιδέες έχετε! Να τις χαίρεστε!

Πλέον τώρα που μεγαλώσατε τη πλατεία, μπορείτε να νοικιάσετε περισσότερο χώρο για τραπεζοκαθίσματα! Και να τα παίρνετε πιο χοντρά, πάνω και κάτω από το τραπέζι!
Πλέον μπορούμε να είμαστε σίγουροι με εκείνο το υπέροχο πλακάκι-γλίτσα που έχετε στα πεζοδρόμια του Ρέντη ότι και στη Νίκαια θα μπορούμε να ελπίζουμε στο ότι κάποια στιγμή θα σπάσουμε κανένα ποδάρι!
Πλέον η κυρά Μαρία θα μπορεί να φτιάχνει μεγαλύτερη ποσότητα γλυκό νεράντζι, γιατί πριν τα δεντράκια δεν της έφταναν!

Απορώ με τις εμπνεύσεις σας! Ήθελα να ήξερα ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να μεγαλώσει την πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) και να στενέψει το δρόμο γύρω από την πλατεία!
Μα καλά, κανείς δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να δημιουργήσετε με το έκτρωμά σας μόνιμο κυκλοφοριακό κομφούζιο;

Τους κατοίκους κι τους εργαζόμενους της περιοχής τους ρωτήσατε;
Τους οδηγούς της τοπικής συγκοινωνίας τους ρωτήσατε;
Τους επιβάτες των λεωφορείων τους ρωτήσατε;

Πραγματικά, ως γέννημα-θρέμμα “Κοκκινιώτης” (γεννήθηκα μόλις ένα στενό πάνω από το Περιβολάκι, στον Κορυδαλλό) το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι η χειρότερη μορφή που είχε ποτέ το Περιβολάκι! Η πιο “δυσκοίλια” και μη πρακτική έκδοσή της πλατείας Δαβάκη!

Αλλά βέβαια τί μπορεί να περιμένει κανείς από ανθρώπους που δεν κυκλοφορούν στο δρόμο!
Κυκλοφορούν μόνο και μόνο στην προεκλογική περίοδο για να “ψαρέψουν” κανένα ψηφαλάκι!
Και μετά; Τέλος!
Καμία σχέση με τα κορόιδα και τα χαζοπροβλήματά τους!
Τα κεφάλια μέσα και ο κώλος πάνω στην “καρέκλα”! Δεν σηκωνόμαστε, γιατί μπορεί να μας την πάρουνε!
Μόνο που κύριοι “Σουσουδο-καρεκλοκώληδες” είναι πολύ σημαντικό να κυκλοφορείς στους δρόμους, να αφήνεις που και που το κρατικοδίαιτο ή μη αμαξάκι σου και να παίρνεις τη συγκοινωνία παρέα με το “μπίθουλα”!
Μόνο έτσι μπορείς να δεις ιδίοις όμμασι τα προβλήματά τους! Να τα νιώσεις! Να τα ζήσεις! Και να αισθανθείς την ίδια ταλαιπωρία με τους κατοίκους της πόλης σου που σε ψήφισαν για να τους υπηρετείς!

Βέβαια την ίδια ακριβώς ευθύνη με το δήμαρχο της Νίκαιας-Ρέντη έχει κι το υπουργείο συγκοινωνιών (δεν ξέρω πώς ακριβώς λέγεται σήμερα και στ' rχ: μου, ούτε και θέλω να μάθω πώς λέγεται!), το οποίο έδωσε την άδεια για να γίνει το ανωτέρω -ο Θεός να το κάνει!- “έργο”!
Αλλά τώρα ο υπουργός συγκοινωνιών με το Περιβολάκι θα ασχολείται;
Έχει να συνεννοηθεί με τα συντροφάκια του, τους νταβατζήδες-μπράβους εθνικούς μας εργολάβους που μας πουλάνε προστασία στις εθνικές αιδούς-οδούς, για μείωση του χαρατσιού θανάτου που τους πληρώνουμε!

ΥΓ. Νο 1: Παρακαλώ πολύ με το σημερινό μου άρθρο να μη χαίρεται ο κ. Λογοθέτης στο υπέροχο αντιπολιτευτικό του έργο! Αν θέλει να ασχοληθεί ξανά με τα δημοτικά, τότε να πάρει πρώτα την έγκριση από τους Πειραιώτες κι ύστερα να ξαναβάλει υποψηφιότητα για δημαρχιλίκι!

ΥΓ. Νο 2: Αγαπητοί δήμαρχοι προσοχή! Η νεραντζιά είναι ύπουλο δέντρο! Μη φυτεύετε πολλές νεραντζιές! Ξέρεις όταν ακριβύνει το γιαούρτι, και μας τελειώσει και το ξινισμένο, τότε θα στραφούμε σε πιο “σκληρές” και πιο “βαριές” λύσεις, όπως είναι το νεράντζι!
Και τότε πραγματικά να εύχεστε η κάθε κυρα Μαρία να έχει προλάβει να μαζέψει όλα τα νεράντζια της περιοχής για να φτιάξει γλυκό, γιατί μόνο εκείνη θα σας “σώσει”!

Ετικέτες , , , ,