Aκούμε δυνατά...!!!
X-RADIO - www.xradio.eu ROCK MACHINE - www.rockmachine.gr DGT ROCK - www.dgtrockfm.tk

Διαβάζουμε-Ακούμε-Παρακολουθούμε-Στηρίζουμε τις ανεξάρτητες φωνές:
Democracy Now! - www.democracynow.org ΕΡΤ - www.ertopen.com INFOWAR - www.info-war.gr



Κυριακή, Απριλίου 17, 2011

5 Χρόνια BLOODY ROSE | 2006-2011 | And Keep On Going...!

Απόψε το BLOODY ROSE κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας!

Ξεκινήσαμε (εγώ και η ομάδα μου -τί ψώνιο Θεέ μου!!!-) το βράδυ της Δευτέρας, 17 Απριλίου 2006 ως bloodyrose.gr και συνεχίζουμε ακάθεκτοι μέχρι και σήμερα ως bloodyrose.com, παρόλο που σε κάποιους δεν αρέσει!

Τί να κάνουμε; "Σε όποιον αρέσουμε! Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!" Είμαστε εδώ για να εκφράζουμε τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας και τα συναισθήματά μας. Όπως ακριβώς είναι!

Εδώ δεν κάνουμε ρεπορτάζ, δεν είμαστε δημοσιογράφοι. Και δεν νομίζω να θέλουμε να γίνουμε κιόλας έτσι όπως έχει καταντήσει το επάγγελμα, που σε λίγο θα εργάζονται τζάμπα και θα τσοντάρουν κι απ'την τσέπη τους στους Μιντιάρχες! Εδώ απλώς σχολιάζουμε ό,τι μας κάνει εντύπωση από την επικαιρότητα γράφοντας χρονογραφήματα κι όχι ρεπορτάζ!
Μακάρι να είχα χρόνο να έγραφα και πιο συχνά. Αλλά δυστυχώς δεν...!

Πάντως σε όσους δεν αρέσουμε, σε όσους προκαλούμε πονοκέφαλο έχω να τους πω...
Υπομονή καμάρια μου! Όπως έλεγε και μία κατά το ήμισι πατριώτισσα μου πρώην εργοδότης μου (από τους ελάχιστους εργοδότες που είναι νορμάλ άνθρωποι κι όχι βρικόλακες του κέρδους!) "Ηπειρώτης δεν είσαι; Αγύριστο κεφάλι!"

Αυτά τα ολίγα και για απόψε! Άντε βρε χρόνια πολλά στο BLOODY ROSE για τα 5 χρόνια του και χρόνια πολλά και στο δημιουργό του, τον γράφοντα για τα 33 του! Ωχ! Κάπως βαρύ μου ακούγεται αυτό το 33! Ξέρεις...! Τα χρόνια του Χριστού!

Ετικέτες , ,